עושים כבוד לפיצה: במוזיאון הפיצה הראשון כבר ביקרתם?
מה אתם עושים כשאתם ממש אוהבים משהו? בראיין דוייר מפילדלפיה החליט לפתוח מוזיאון שכולו מוקדש לאהבתו הגדולה, הפיצה

מוזיאון הפיצה בפילדלפיה. ממש מוזיאון בית הפיצות AP
עד כמה אתם אוהבים פיצה? לא משנה מה תהיה התשובה, רוב הסיכויים שבראיין דוייר, בחור ג'ינג'י מפילדלפיה, לוקח אתכם בסיבוב בכל מה שקשור למאכל האיטלקי האהוב הזה. דוייר בן ה-28 מחזיק בשיא גינס בכל הנוגע למזכרות ומרצ'נדייז הקשורים בפיצה, ועל גבו העליון תמצאו קעקוע בה מופיעה קריקטורה של עצמו אוכל משולש כשמפיו יוצאות המילים: "Totally saucesome!".
כדי להמשיך ולהעמיק את האהבה הגדולה שלו, הבחור המעט אקסצנטרי פתח בימים אלה מוזיאון פיצה בפילדלפיה, בה יוכלו המבקרים להתרשם מהאוסף הגדול של דוייר, הכולל פוסטרים, תקליטים, פרסומות וחפצים שונים הקשורים למאכל ועל הדרך לאכול משולש אחד או שניים: "בהתחלה רק השתעשענו ברעיון, אבל אחרי מחקר שביצענו גילינו שבשום מקום בעולם אין מקום שמכבד את מורשת הפיצה והחלטנו לפתוח אחד בעצמנו".

קעקוע הפיצה של בראין דוייר AP
דוייר טוען שלא הופתע מההצלחה הגדולה לה זוכה המוזיאון ומההיענות הגדולה של הציבור: "פיצה היא שם נרדף למסיבות. כולם אוהבים פיצה. יש משהו במאכל הזה שהוא קהילתי-חברתי מיסודו".
ומה לגבי הפיצות המוגשות במקום? כצפוי, גם הן ארטיסטיות למדי, עם תוספות כמו חזה בקר, נתחי חזיר וקציץ בשר, ואילו בגזרה הצמחונית תמצאו פיצה עם גבינת גרוייר, מוצרלה, בצלים שעברו קירמול ותימין היוצרים יחד טעם של מרק בצל עשיר.
לעוד כתבות באתר אונלייף היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg