לאכול בגדול: האירועים הקולינריים של סוף השבוע
חגיגה של עראק ומוזיקה, צהריים ספרדי, חגיגות חמש למסעדה מוערכת, ערב שכולו יין ובציר לילי בשפלה. איפה נאכל בשישי-שבת
עראק להמונים: מסעדת "בית בנמל", בנמל תל אביב עורכת על הדק, אל מול הים, חגיגת ערק, אוכל ומוסיקה, שתתקיים הערב (חמישי), החל מהשעה שבע, לכבוד סוף השבוע האחרון של החופש הגדול. בתכנית, הרבה אניס ושקיעה.
חמש, חמש, חמש: מסעדת "דלאל" בנווה צדק שבתל אביב מציינת חמש שנים להיווסדה, בתפריט של חמש מנות אהובות על השף של המסעדה- גולן גורפינקל. המנות: לב חציל עם ראגו פטריות; קלמרי צרוב; שווארמה טלה; פילה לברק על אורז אדום וסורבה יוגורט זאהר; יוגשו במסעדה בימות השבוע, עד לראש השנה.
יום אחרון לאכול בזול. היום הוא היום האחרון לשבוע הגורמה של אתר rest וקבוצת מעריב אז כדאי לנצל אותו ולגשת לאחת ממגוון המסעדות המשתתפות במאורע ומציעות ארוחה במחיר קבוע של 79 שקלים הכוללת ראשונה, עיקרית וקינוח. בין המשתתפים: מסעדת מונטיפיורי שבע, מסעדת עד העצם, מסעדת מקום בלב ועוד.
ספרדי בצהריים: מסעדת "ויקי כריסטינה", במתחם התחנה בתל אביב תחל בסוף השבוע הזה בתפריט סיאסטה בצהרי היום בימי שישי ושבת (בין 12:00 ל-18:00). העלות היא 89 שקלים ובמחיר הזה מקבלים שלוש מנות לבחירה (אחת ממחלקת ה"מעדנייה", שנייה מסקציית ה"ירקות", ושלישית מה"מיוחדים") ומנת לחם הבית, לצד כוס סנגרייה או קאווה.
לילה לבן: בר היין "בל ואנטואן" ברחוב בן יהודה בתל אביב מרענן את החום הכבד עם תפריט עשיר של 20 סוגי יינות לבנים בכוסות הכולל יינות ניו-זילנדיים, ישראלים, צרפתים ועוד. מלבד זאת מציעים במקום דיל של "כוס אחת עם שלושה יינות" שמאפשר לטעום שלושה סוגי יינות ולשלם על כוס אחת בלבד (מוזגים רק חצי מהכוס בכל פעם), כשההצעה מתחלקת למסלולים: יינות חצי יבשים, אדומים יבשים או לבנים יבשים (במחיר של 49 שקלים). לצד היינות ישנו תפריט נשנושים מושקע הכולל מנות כגון: בגט עם סלמון מעושן עם רוטב עגבניות, מוצרלה, אפונת שלג וביצה עלומה; פסטת "חונקי כמרים" עם עגבניות שרי, וגבינת בושה עיזים ועוד.
בוצרים בלילה: בהמשך השבוע (יום שני), יתקיים ביקב ברבדו שבכרמי יוסף, בציר לילי פתוח לקהל הרחב ללא תשלום. הפעילות כוללת ליווי של תהליך הבציר בכרם, העברת האשכולות ליקב ואפילו לקיחת בקבוק תירוש קטן הביתה עם תום ההתכנסות. (האירוע מתחיל בשעה שמונה במרכז המבקרים של היקב. יש להירשם מראש: 050-2207022. פרטים נוספים באתר היקב.