לא רק פולקע: פסטיבל אוכלים כשר יוצא לדרך

גם לשומרי הכשרות מגיע ליהנות ובדיוק בשבילם נוצר פסטיבל "אוכלים כשר" שיחל היום בנתניה ויציע מגוון מנות ואטרקציות

ריטה גולדשטיין | 3/7/2012 14:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
קוסקוס ממסעדת אלי הטוניסאי. פסטיבל אוכלים כשר
קוסקוס ממסעדת אלי הטוניסאי. פסטיבל אוכלים כשר צילום: יחצ

פסטיבל "אוכלים כשר", שייפתח הערב בטיילת ארגמן שבנתניה זו השנה החמישית ברציפות, יקיים יריד איכרים הכולל מכירת תבלינים, פירות, שמני זית ועוד, לצד יריד אמנויות וגאדג'טים למטבח. במקום צפויות להתקיים הופעות ויהיה מתחם שיוקדש לפעילויות לילדים.

>> מכינים צ'יפס ירקות באוטו

>> חופשה בירושלים

על פי מארגני הפסטיבל, כ-70% מהאוכלוסייה היהודית בישראל שומרת על כשרות, ואורחי האירוע יוכלו ליהנות מאוכל כשר ממטבחים שונים כמו האסיאתי, האיטלקי, הים תיכוני, המזרחי והאירופאי, וגם חובבי המזון המהיר לא יקופחו. בשנים קודמות פקדו את הפסטיבל למעלה מ-50 אלף איש והשנה מצפים לזרם מבקרים גדול עוד יותר. 

סצנת האוכל הכשר מתפתחת מדי שנה בשנה, ומגוון מסעדות כשרות יציעו את מרכולתן במחירי היכרות, בהן הרשתות אל גאוצ'ו וקרנף. במקום תיערך גם פעילות של עמותת "להושיט יד", שפועלת למען ילדים חולי סרטן בבית החולים תל השומר, וכל ההכנסות מהפעילות ייתרמו לילדים. הפסטיבל ייחל היום ויימשך עד יום חמישי.


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...