דרינק למטרה טובה: תחרות אשכול הזהב
תחרות יקבים, מכירה פומבית של יינות אספנות וארוחת צדקה יוקרתית באירוע שכל הכנסותיו יועברו לצדקה. ואם אתם בקטע של ערב קוקטייל, יש גם מתכון מייצג

תחרות אשכול הזהב. כל לגימה היא תרומה צילום: דיוויד סילברמן
במסגרת תחרות "אשכול הזהב" ליינות ישראליים, ייערך מחר במלון דן פנורמה בתל אביב ערב גאלה וארוחת התרמה. התחרות, החוגגת 10 שנים בערב מיוחד שייערך מחר. התחרות, שבה יתמודדו השנה 282 יינות מ-63 יקבים שונים, היא ההקדמה לאירוע, שבו תתקיים גם מכירה פומבית של יינות אספנות ישראליים. כל ההכנסות יוקדשו לעמותת "ילדים שלנו" של בית החולים שניידר לרפואת ילדים.
במקום תיערך גם ארוחה מיוחדת, במחיר 400 שקל לכרטיס, שהכנסותיה יתרמו אף הם, ועליה אחראים שפים כמו חיים טיבי (מסעדת מוסקט, מצפה הימים), מאיר אדוני (כתית, המזללה), יריב מלילי (מסעדת בית תאילנדי, תל אביב), יואב בלימן (מסעדת פרידה קאלו, תל אביב) ועוד רבים וטובים.
סביצ'ה אינטיאס ומלון על טוויל אננס
החומרים (20 מנות קוקטייל):
1 אננס קלוף ופרוס לפרוסות דקיקות
רבע מלון כתום חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
400 גר' פילה אנטיאס נקי מעור ועצמות וחתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
1 כפית צ'ילי אדום קצוץ
כף כוסברה קצוצה
כף נענע קצוצה
מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
ההכנה:
1. הטוויל: מסדרים את פרוסות האננס על משטח סיליקון או נייר אפיה משומן ומייבשים בתנור בחום של 50 מעלות למשך 4 שעות או עד שהאננס יבש לחלוטין. מצננים ומעבירים למיכל אטום.
2. הסביצ'ה מערבבים את שאר המרכיבים ומתקנים תיבול.
3. מגישים כף של הסביצ'ה על טוויל אננס
באדיבות השפית אביבית פריאל, מסעדת אוזוריה, שתיפתח בקרוב בשוק לוינסקי המתחדש