ותודה על הדגים: ארוחה של שני שפים ודייג

שף ויקטור גלוגר מ"קלואליס" ושף שרון כהן ממסעדת "שילה" חברו יחד לארוחת דייגים בת 11 מנות שכל כולה מחווה לאודי בכור, ספק הדגים של שניהם. יצאנו לבדוק איך זה לבשל בשניים

לאון פלדמן | 23/3/2012 7:55 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: יוגב אטיאס, עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: יוגב אטיאס, עריכה: גלעד לוסטיג
צילום: יוגב אטיאס, עריכה: גלעד לוסטיג


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...