שנה טעימה: מה מציעות המסעדות בסילבסטר?
ארוחות ייחודיות, קאווה ושמפניה חופשי, מנות זוגיות, מסיבות עד אור הבוקר וקינוחים חגיגיים. מה מחכה לכם במסעדות בסילבסטר וכמה יעלה התענוג? פרטים בפנים

Messa: סילבסטר באווירת גורמה אמנותי.
מה בתפריט: שף אביב משה שקד על תפריט ייחודי הכולל בין היתר מרק פירות ים, חלב קוקוס וציר סרטנים כחולים; ריזוטו של כמהין שחורות מפריגור ולבבות דקל בחמאה שרופה ומלח שחור;
צלעות של בייבי טלה והקבב של ליאור הקצב, ברוסקטה שום וירקות מדורה ועוד.
יש חגיגה: D.J דורי משה ינגן בשני המתחמים, החל מחצות תחל במסעדה מסיבה שתימשך עד השעות הקטנות של הלילה.
חשוב לדעת: הזמנת מקומות הינה לארוחה מלאה בלבד.
מחיר: מנות ראשונות: 70-130, עיקריות: 110-250.
Messa, רחוב הארבעה 19, תל אביב, טל': 03-6856859.
1868: מקבלים את 2012 בארוחה לאור נרות בלבד בחלל המסעדה, השוכנת בבניין בן למעלה מ-140 שנה. התפריט יוגש בשני סבבים: יום ה', 29.12.2011 ומוצ"ש, 31.12.2011.
מה בתפריט: השף והבעלים יענקלה תורג'מן מציע מנות כגון קולרבי וגריסים בכמהין שחורות;
לזניה "מעורב ירושלמי"; אנטריקוט מיושן 28 ימים; תבשיל חיטה ופפריקה מעושנת; טארט שוקולד וולרונה.
חשוב לדעת: בשרי, כשר, רצוי להזמין מקומות מראש.
מחיר: 440 ש"ח לזוג
1868, המלך דוד 10, ירושלים, טל': 02-6222312/3.
יבנה מונטיפיורי: סעודת ה-100.
מה בתפריט: החל מהשעה 20:00 בערב יבשל שף יונתן רושפלד ארוחה לכבוד סיום השנה האזרחית מנות כמו לובסטר וניוקי שחור; מרק כמהין שחורות; אפונה ירוקה ורביולי ריקוטה ופריים ריב איכותי במיוחד.
חשוב לדעת: הארוחה תכלול שמפניה ומבחר קינוחים והיא פתוחה למאה סועדים בלבד.
מחיר: 600 שקל לסועד.
ביסטרו יבנה מונטיפיורי, מונטיפיורי 31 תל אביב, טל: 03-5666189.
עולי ציון: חגיגה יפואית.
מה בתפריט: הבשלנית נטלי שחף מציעה מרק כרובית וטחינה; לחם הבית; חומוס חאמם, כבושים תוצרת בית, איקרא, מטיאס וסלט תמר; מקלובה; תבשיל דגים יפואי; קינוח מתוק ועוד.
יש חגיגה: על עמדת הדי.ג'יי אביטל ברק עם מוזיקה בועטת עד אור הבוקר.
מחיר: 145 שקל לזועד, לא כולל שתייה.
עולי ציון 34, יפו. טל': 03-6044936.
אי-זוגי: ארוחת סילבסטר חגיגית שמורכבת מ-11 מנות מפנקות.
מה בתפריט: השף איתן מזרחי מציע מנות כמו סלט עוף אסייאתי, אטריות אורז קריספיות , עלי חסה וויניגרט שומשום; טורטליני של פטריות יער בבצלי שאלוט ויין שרדונה; ספריבס טלה בציר של ירקות שורש ופירה תפו"א; ואפל בלגי עם מרק פירות אדומים ועוד.
חשוב לדעת: כשר, מומלץ להזמין מקומות מראש.
מחיר: 399 שקל לזוג.
אי זוגי, מלון לאונרדו בוטיק, הברזל 17, רמת החי"ל תל אביב, טל': 03-5110075.
הטרקלין: ביסטרו הבשר והיין חוגג במגוון יינות מבעבעים ומנות מיוחדות ובעיצוב "בועתי" ייחודי.
מה בתפריט: שף משה יוחנן מציע תפריט עם מגוון מנות מיוחדות כמו אנטרקוט לוהט מפרה שמנה; איקרה משוק לוינסקי; סינטה לוהטת על חלוק נחל ועוד.
מחיר: 250 שקל לסועד.
הטרקלין, נחלת בנימין 41, תל אביב, טל': 03-5660013.
BLD: ארוחת מיוחדים ססגונית.
מה בתפריט: שף אוהד לוי מציע בין היתר סנגריה אדומה חמה; ביסק סרטנים או מרק קרם ארטישוק לבחירה; ספרינג רול; אומצה אינדונזית; רביולי ארטישוק; כוס קאווה
מחיר: 180 שקל.
BLD, אחימאיר 29, מתחם שוסטר, רמת אביב, ת"א. טל': 03-6415555.
אינדירה: סילבסטר בוליוודי.
מה בתפריט: ארוחה הודית קלאסית הכוללת בין היתר מרק לבחירה, מונדאל פקורי - כדורי ירקות מצופים בקמח חומוס, סומסום ותבלינים; כנפי עוף טנדורי - ברוטב מעושן וכנפי עוף פקורה; מיקס גריל טנדור: 5 סוגי בשרים צלויים ומעושנים על גחלים ומוגשים על פלטה לוהטת; פלטה עם מבחר פרפה וגלידה תוצרת עצמית.
חשוב לדעת: לאורך כל הארוחה תוגש שמפנייה צרפתית פרינס הנרי לסועדים.
מחיר: 185 שקל לסועד.
"אינדירה", שדרות שאול המלך 4 ת"א. טל': 03-6954437.
בליני: חגיגה איטלקית עשירה ושמחה.
מה בתפריט: בין המנות המוצעות ניתן למצוא בין היתר גלילות סינטה כבושה במילוי ויניגרט חרדל, כמהין ועלי בייבי; שיפוד פירות ים מושרה בשמן צ'יפוטלה; פילה דג עטוף במנגולד ומדליון מוצרלה על מצע יוגורט, גרגירי חומוס ושומר; פלטת קינוחים וגם כוס למברוסקו בבדיוק בחצות.
חשוב לדעת: הארוחה תוגש בשני סבבים, 19:30 ו-22:30.
מחיר: 219 שקל לסבב ראשון, 259 שקל לסבב שני. המחירים הם לסועד.
בליני, יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל-אביב, טל': 03-5178486.
לה שוק: סילבסטר מלא הפתעות.
מה בתפריט: הארוחה, שתחל ב-21:00, תיפתח בלחם מחמצת, שמן זית, קרם ערמונים ונגיעת כבד אווז. בנוסף יוגשו אינטיאס חי, טעמים של עגבניה, מיני סלקים וגבינת טולום; ריזוטו דלעת וצ'יפס; שורט ריבס ופילה פול ירוק יונחו על השולחנות; מוס ערמונים, קרמבו שוקולד ועוד מנות שונות.
מחיר: 250 שקל לסועד.
לה שוק, דיזנגוף 92, תל-אביב. טל': 03-6033117.
כרמלה בנחלה: ארוחת טעימות חגיגית
מה בתפריט: שף דניאל זך יצר תפריט מיוחד לערב זה הכולל בין היתר כוס קאווה אמרונה; מרק דגים ומולים בציר מעושר בסרטנים ועגבניות; בייבי קלמארי על הפלנצ'ה על סלט עלים קטנים וצ'ימיצ'ורי הדרים; שיפוד כבד אווז ועוף בגריל על צ'אטני חצילים ופירות חורף; חזה אווז צלוי במיץ דומדמניות ובלסמי עם פולנטה אפויה ותרד טרי; צלחת טעימות קינוחים זוגית ושתייה חמה.
מחיר: 315 שקל לסבב ראשון; 350 שקל לסבב שני.
כרמלה בנחלה, התבור 46, תל אביב. טל': 03-5161417.

בניולה: חגיגה כפולה.
מה בתפריט: בשעה 20:00 תוגש במסעדה ארוחה עשירה בת 4 מנות עם אופציות שונות כגון: תפוח עץ מקורמל וקציפת פטריות כמהין; אספרגוס חלוט ופרח קישוא ממולא בפטריות נמקו ומורל; סלט אנדיב בויניגרט אגוזים וסורבה זעפרן; טורטליני במילוי גבינת שבר ופטריות כמהין בקרם יוזו וקציפת אספרגוס וברוקולי; בקלוואה אוכף טלה עם פיסטוקים ואגוזים מקדמיה על קרם גבינה כחולה או סקאלופ בקרם עשבים עם ביסק סרטנים; פילה לוקוס אפוי בקרם סרטנים שחור על פריקי וירקות שורש, אספרגוס וקציפת חלב; ריזוטו פירות ים, לנגוסטין צלוי במרטיני ביאנקו ויוזו ולסטון לבבות דקל וגרגיר נחלים וכן קינוחים שיוגשו רגע לפני חצות.
יש חגיגה: החל מ-23:30 תתקיים במקום ומחוצה לו מסיבת סילבסטר עם די.ג'י ומנות קוקטייל ללא הגבלה.
מחיר: 400 שקל לארוחה המוקדמת לסועד (כולל שמפניה), 250 שקל לארוחת מנות הקוקטייל.
בניולה, השרון 14, תל-אביב. טל': 03-6022813.
איטלקיה בתחנה: סילבסטר באוירה נאפוליטנית
מה בתפריט: לכבוד הסילבסטר יצר שף אמיר מרקוביץ תפריט ספיישלים שיוגש לצד תפריט המסעדה הרגיל עם מנות כגון סלט קר של שעועית ירוקה, פטריות פורצ'יני וסבידה כבושה על מצע קרפצ'יו עגבניות קונפי (50 שקל); ספגטי לוסבטר בציר לובסטר ועגבניות שרי תמר (120 שקל); פילה בקר צרוב על הגריל בתוספת ראגו פטריות בציר בקר ושאלוט (140 שקל); עוגת קונקורד (40 שקל) ועוד.
חשוב לדעת: בחצות יימזג לסועדים פרוסקו.
איטלקיה בתחנה, מתחם התחנה בנווה צדק, תל אביב. טל': 03-5222664.
מונטיפיורי שבע: שוק ושמחה.
מה בתפריט: מאמילי גולדברג מציעה לקראת הסילבסטר תפריט ארוחת טעימות בת חמש מנות הכוללת בין היתר לבבות ארטישוק צלוי וגבינת מנצ'גו; סלק אפוי עם גבינת עזים ועשבי תיבול;
סביצ'ה פילה דניס בשמן זית, זרעי עגבניות, עגבניות איכרים צלויות; נתח קצבים מוגש עם בוריק חלקי פנים על קרם שורשים וטחינה, מגוון קינוחים ועוד.
חשוב לדעת: הארוחה תיערך בשני סבבים: 19:30 ו-21:30. הסבב השני יזכה בדיסק מתנה מהפלייליסט של המקום.
מחיר: 240 ש"ח240 שקל לסבב ראשון, 280 שקל לסבב שני.
מונטיפיורי 7, תל אביב. טל': 03-5100094.
דוד המלך: משתה וסעודה מקראית.מה בתפריט: חלב נאקות ויוגורט, תמר מטוגן עם גבינה, וממרח שעועית לבנה ; סלט חיטה תנ"כי עם פיסטוקים, צימוקים, שקדים קלויים, מנטה, לימון ושמן זית ; ארטישוק טרי חלוט על רוטב חמצמץ וסלט עגבניות; פלפלים שרופים עם זעתר מיובש וגבינת כבשים; לחי עגל ברוטב תאנים על פריקה עשבים, ולצידה דלעת שרופה עם טחינה ושקדים.חשוב לדעת: יין אדום ללא הגבלה יזרום לשולחנות לכל אורך הערב בכדי חרס גדולים. יש להזמין מקומות מראש.מחיר: בין השעות 19:00-21:00, 160 שקל, בין השעות 21:30-24:00, 210 שקל, כולל כוס קאווה בחצות.ביסטרו דוד המלך, דוד המלך 1, תל אביב. טל': 03-6910007.
רוסטיקו: שמח כמו באיטליה. מה בתפריט: במקום יוגשו מנות מיוחדות כמו פרחי זוקיני צבעוניים, פפרדלה תרד ואפונה, פיצה רוסטיקו לימונה ופרופיטרול וכן קלמארי טרי צרוב על ירקות ירוקים, ברוטב ויניגרט לימון ושמן זית וברוסקטה של קרפצ'יו בקר עם קרם שום, לימון וגבינת פרמזן (36 שקל); פילה בקר עם חמאת לימון ועשבי תיבול, תפוחי אדמה שלמים ובצל צרוב (120 שקל); פילה לברק בקרטוצ'יו בליווי ירקות ירוקים, יין לבן, לימון קונפי ועשבי תיבול טריים (98 שקל), מגוון קינוחים ועוד.רוסטיקו, שדרות רוטשילד 15, באזל 42, תל אביב. טל': טל' 03-5100039, 03-6026969 (בהתאמה).

קולוני: סילבסטר באווירה חגיגית.
מה בתפריט: מרק ערמונים טריים עם קציפת תירס ושמן כמהין; אספרגוס במעטפת בצק עלים וגבינת עזים ברוטב צילי מתוק; סרדינים ממולאים לצד איולי לימון וסלט ים תיכוני (205 שקל); אנטריקוט (550 גרם) בליווי שני רטבים (235 שקל); טורטליני במילוי חצילים קלויים וגבינת עזים עם מחית כרובית וחמאת עגבניות ומרווה (185 שקל) ומבחר קינוחים.
חשוב לדעת: לקראת חצות תוגש לכל סועד כוס שמפניה. לאורחים שיחתמו את הארוחה עד השעה 21:00 יינתנו 20% הנחה על הארוחה.
קולוני, דרך בית לחם 7, שכונת בקעה, מתחם הרכבת, ירושלים, טל': 02-6729955.
כרמא: ארוחה שכולה זוגיות.
מה בתפריט: דואט צלעות טלה ופילה בקר ברוטב ציר בקר וערמונים על מצע פירה קטיפתי (145 שקל); טיבון סטייק, נתח של 800 גרם מבשר סינטה ופילה משובח (145 שקל); פורטר האוס, נתח במשקל 1.2 ק"ג הכולל סינטה ופילה על העצם,מוגש עם 3 תוספות (245 שקל); כתף טלה עסיסית על מצע קוסקוס ומרק ירקות (84 שקל); פסטה שחורה עם פירות ים (79 שקל); קדירת פירות ים ופטוצ'יני ברוטב עגבניות ושמנת תחת בצק פיצה (88 שקל) ועוד.
חשוב לדעת: מומלץ להזמין מקום מראש. כל סועד יקבל כוס קאווה.
כרמא, עין כרם 74, ירושלים. טל': 02-6436643.
מונא: תפריט חגיגי ואווירה אירופאית
מה בתפריט: שף גיא סלוק רקח ארוחה בת 4 מנות כוס קאווה, מרק תירס עם גריסיני טלז'יו ושמן סלרי; בשר לובסטר עם ירקות שורש; סשימי פלמידה וטונה אדומה עם וינגרט יוזו; מנק-פיש עם ריזוטו שחור ובשר סרטנים; סינטה עגל וצלע טלה עם בטטה צלויה, צלחת קינוחים ועוד.
מחיר: 300 שקל לסועד.
מונא, שמואל הנגיד 12, ירושלים טל' 02-6222283.
אדום: תפריט חורפי מלא טעמים.
מה בתפריט: שף אלרן בוזגלו מציע בין היתר רביולי ארטישוק ירושלמי ברוטב גבינת ברוסין; סשימי אינטיאס על טבולה כרובית עם סלסת ארטישוק וסלק ברוטב יוזו; מולים ניו-זילנדים ברוטב חמאת צלפים על פולנטת כמהין; חריימה בייבי לוקוס וברוסקטת מוצרלה; ריזוטו פטריות בניחוח יין לבן עם סנט מור ופרמז׳ן; ספייר ריבס טלה עם קונפי שום ולימון כבוש לצד פירה מזלג וצלחת פטיפורים זוגית.
חשוב לדעת: הארוחה תוגש בשני סבבים. סבב ראשון בין השעות 18:30-21:00 והחל השעה 21:00. כוס שמפניה חינם לכל סועד.
מחיר: 185 שקל לסבב ראשון, 220 שקל לסבב שני לכל סועד.
אדום, יפו 31 (חצר פיינגולד במדרחוב נחלת שבעה), ירושלים, טל': 02-6246242.
1868: מקבלים את 2012 בארוחה לאור נרות בלבד בחלל המסעדה, השוכנת בבניין בן למעלה מ-140 שנה. התפריט יוגש בשני סבבים: יום ה', 29.12.2011 ומוצ"ש, 31.12.2011.
מה בתפריט: השף והבעלים יענקלה תורג'מן מציע מנות כגון קולרבי וגריסים בכמהין שחורות;
לזניה "מעורב ירושלמי"; אנטריקוט מיושן 28 ימים; תבשיל חיטה ופפריקה מעושנת; טארט שוקולד וולרונה.
חשוב לדעת: בשרי, כשר, רצוי להזמין מקומות מראש.
מחיר: 440 ש"ח לזוג
1868, המלך דוד 10, ירושלים, טל': 02-6222312/3.

בית היין: ערב חגיגי בקיבוץ.
מה בתפריט: שף רועי אגאי הכין תפריט עשיר הכולל בין היתר: ביסק סרטנים או מרק ערמונים לצד לחם הבית; שושקה עם גבינת סנט מור; סלט תרד תורכי עם מנגו ושרימפס; קדירת פירות ים עם ירקות שורש, סינטה (300 גרם) עם ירקות גינה בציר בקר; ריזוטו תרד וארטישוק (צמחוני) וצלחת קינוחים.
חשוב לדעת: לאורך כל הארוחה יוגשו לאורחים יינות מבעבעים. מומלץ להזמין מקומות מראש.
מחיר: 200 שקל לסועד.
בית היין, קיבוץ מעברות. טל': טלפון: 09-8972055.
וינו סוקה: סעודת אבירים מלכותית.
מה בתפריט: מגוון מנות קוקטייל לכל סועד; סלט עלים ירוקים עם ארטישוק ועדשים; מרק בויאבז לוקוס וירקות שורש; אוסובוקו טלה עם ירקות שורש וקרם ארטישוק ירושלמי, פילה לברק על הפלנצ'ה עם רטטו ארטישוק, עגבניות קונקסה וכמהין ומבחר קינוחים כמו דואט קרמבו, מוס פיסטוק ועוד.
יש חגיגה: הופעה של הזמרת לילה מלקוס ומסיבת ריקודים עד השעות הקטנות.
חשוב לדעת: בקבוק יין מבעבע יחכה לסועדים על השולחן. מומלץ להזמין מקומות מראש.
מחיר: 480 שקל לסועד. יין מבעבע חופשי בתוספת 150 שקל לאדם. כשר.
וינו סוקה, גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח. טל': 09-9585779.
פורטרהאוס: מסעדת הסטייק האוס הניו יורקי תחגוג השנה עם תפריט מיוחד וחגיגי.
מה בתפריט: קריספי אספרגוס עם ביצה עלומה וחזה אווז מעושן; לחי עגל בציר יין אדום וצרוב על הפלנצ'ה עם סלט עדשים וחיטה ווינגרט עגבניות; פריים ריב; לובסטר & סטייק – מנה זוגית של לובסטר וסטייק סינטה עסיסי; מרנג פיסטוק וסורבטים ועוד.
חשוב לדעת: הארוחה כוללת מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית (זוגית או יחיד) לבחירה, קינוח ויין גמלא ברוט מבעבע לאורך כל הארוחה.
מחיר: 450 שקל לזוג.
פורטרהאוס, דרך בני דרור 8, אזור תעשיה, תל מונד. טל': 09-7969666.
סבסטיאן: תפריט קבוע לצד מנות מיוחדות.
מה בתפריט: ביסק סרטנים מוקצף עם שרימפס ומולים ( 48 שקל); נתח קצבים בציפוי פטריות פורצ'יני צרוב על הפלאנצ'ה על קרם שום וארטישוק ירושלמי ( 56 שקל); שרימפס קריסטל וניוקי ריקוטה בהרבה רוטב עגבניות ופרנו (109 שקל); שקדי עגל צרובים בחמאה חומה עם פולנטה ובצלי שאלוטס ואפונת שלג (132 שקל) ועוד.
חשוב לדעת: לקראת חצות יכובדו כל אורחי המסעדה ביין מבעבע ותותים.
סבסטיאן, משכית 33, הרצליה 09-9513939.
קלואליס: תפריט מיוחד והופעה חיה
מה בתפריט: שף ויקטור גלוגר מציע מנות כמו סלט טראוט סלמון נורווגי; מרק ארטישוק ירושלמי וכמהין, קוקי סאן ז'אק ואספרגוס, עם גביון שמפנייה; פילה סי בס ממולא בערמונים, עם קולי דלעת ופירה ירוק; ריזוטו סרטנים עם מבחר פירות ים ומגוון קינוחים לבחירה.
יש חגיגה: להקת הקאוורים DER WELLERZ תנגן מוזיקת עולם וג'אז.
חשוב לדעת: הארוחה כוללת חמש מנות ותלווה בשני יינות יקב ללא הגבלה.
מחיר: 690 שקל לסועד.
קלואליס- אבא הילל 16 ר"ג, טל' 03-5759060.
מאראבו: ארוחה מפנקת של 5 מנות ואווירה חגיגית
מה בתפריט: התפריט בניצוחו של שף יואב בר יכלול בין היתר מרק קרם שומר, גרירת קלמנטינה ופרוסת כמהין על גריסיני; אינטיאס פרוס נא עם קוביות קסביה אפויות, עלי אפונת שלג, שמן פיסטוק ואיולי פלפלים; פילה סי-בס, פטריית מלך היער, מרווה ועגבניות שרי מנומרות; פילה בקר, טורטליני ערמונים ורוטב אספרסו וקציפת שמפניה, תותים, זביון שוקולד וקראנץ' שקדים.
חשוב לדעת: החגיגות ייערכו בשני סבבים, כאשר הראשון יוגש בין השעות 19:00-21:30 והשני החל מהשעה 22:00 והלאה.
מחיר: סבב ראשון, 320 שקל, סבב שני, 390 שקל.
מאראבו, בית עוז, רחוב אבא הלל 14, רמת גן. טל': 03-6036666.
אסיה מוניקה: אמריקה ואסיה חוגגות.
מה בתפריט: במסעדה יוגשו מנות ייחודיות כמו אויסטר "סלינגשוט" וודקה אויסטר ורוטב סאררצ'ה
(22 שקל); חזה מולראד צלוי ברוטב הוי סין מוגש על איטריות ביצים וירקות קטנים (84 שקל); קרפצ'יו טונה וסלמון וסלט ווקאמה פיקנטי (48 שקל) ועוד.
יש חגיגה: די.ג'יי ינגן מוזיקה קצבית ועליזה עד השעות הקטנות של הלילה.
חשוב לדעת: בחצות יחולקו כוסות קאווה על חשבון הבית.
אסיה מוניקה, הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון, טל': 09-7465353.

מרינה גריל: חגיגת בשרים איכותית בעיר הדרומית.
מה בתפריט: פסיפס כבד אווז וערמונים מזוגגים; דניס צרוב בשמן ליצינו מונח על ריזוטו וכמהין שחור; ופילה בקר ושקדי עגל לצד טבעות תפוחי אדמה ואספרגוס ירוק ברוטב פורצ'יני; שכבות שוקולד על מוזייק תות שדה ונענע ספרדי.
חשוב לדעת: הארוחה תלווה ביין.
מחיר: 500 שקל לזוג.
מרינה גריל, טיילת המלך החדשה, אילת. טל': 08-6363439.
TukTuk: חגיגה בתפאורה מיוחדת.
מה בתפריט: ארוחה מיוחדת במחיר מוזל הכוללת מנות ראשונות, עיקריות סושי וכמובן גם יין.
חשוב לדעת: המסעדה תקושט באווירת כריסמס כולל עץ אשוח ענק שיוצב במסעדה. כל אישה תקבל ורד בכניסה למסעדה. בחצות ייפתחו בקבוקי השמפניה ויימזגו לאורחים ללא תשלום. הארוחה תתקיים בשני סבבים, הראשון מהשעה 20:00 ועד 22:30 והשני החל מהשעה 23:00 ועד אחרון הלקוחות, רצוי להזמין מקומות מראש.
ועוד משהו: במסעדה החליטו להירתם למען השכבות החלשות באוכלוסייה ובכניסה למקום יוצב סל גדול בו ניתן יהיה לתרום בגדים, צעצועים וכיו"ב שיועברו לנזקקים.
מחיר: 135 שקל לסועד.
Tuk Tuk, פארק המדע רחובות, אופנהיימר 10. טלפון: 9318885–08.
SPACE: חגיגה בשרית וכשרה.
מה בתפריט: מגוון מנות מתפריט המסעדה וכן כמה מנות מיוחדות לערב השנההחדשה.
חשוב לדעת: מומלץ להזמין מקומות מראש. בכניסה למסעדה תקבל כל אשה ורד והזוגות יונצחו במגנטים.
מחיר: 200 שקל לסועד.
Space, מושב אמונים (כניסה מערבית), סמוך לאשדוד, משק 104, טל' 08-8677210.
דיאנא: 15 מנות מלאות טעם וצבע.
מה בתפריט: שף ספאדי דוחול מציע מנות ייחודיות כמו מרק ציר טלה בכוס אספרסו; צ'וריסו ביתי על מצע עלי תרד טורקי; סביצ'ה מוסאר ים עם חצילים ורימונים; חומוס עם בשר טלה מוקפץ בשמן זית, הארוחה תכלול לימונדה ומים מינרלים.
חשוב לדעת: החל מ-20:00 בערב. יש להזמין מקומות מראש.
מחיר: 250 שקל לסועד.
דיאנא החדשה , שכונת אל מוטראן, מתחת למלון גרנד ניו, נצרת. טל': 077-5156168 ,04-657291.
אינדיאנה גריל בר: ארוחה חגיגית ולא רק.
מה בתפריט: בין המנות שיוגשו בערב ניתן למצוא סלט ג'רג'יר עם פירות ים,שקדי עגל על מצע טחינה, קרפציו פילה עגל, פיטריות ממולאות בגבינת עיזים; שרימפס מצופה, סלטים ונתחי בשר מובחרים.
חשוב לדעת: שתיה קלה תוגש חופשי במהלך כל הערב. כמו יוגשו גם שוטים של ערק, יין וודקה. בתיאום מראש בלבד.
יש חגיגה: הערב כולו ילווה במוזיקה מכל הז'אנרים, קריוקי ועוד.
מחיר: 600 שקל לזוג.
אינדיאנה גריל בר, כביש 85, דרך עכו כרמיאל, כרמיאל. טל': 04-9019191