כיף משפחתי: ביקור במסעדת אדם וחווה

סוס פוני, פינת ליטוף, משחקיה, ארבעה כיווני אוויר ואוכל טעים הופכים את הביקור במסעדת אדם וחווה ברמת השרון למהנה במיוחד

יעל פטר | 29/8/2011 18:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
מסעדת אדם וחווה
מסעדת אדם וחווה יחצ

בפינת חמד הממוקמת במתחם חוות סוסים על גבול תל אביב-רמת השרון, שוכנת מסעדת אדם וחווה.  עם ארבעה כיווני אוויר ומאווררים הפזורים למכביר ופועלים במלוא המרץ במתחם המסעדה הכפרית, גם יום שבת שרבי למדי של חודש אוגוסט מקבל טוויסט אוורירי ומרענן.

אדם וחווה הוא המקום המושלם לבילוי משפחתי, במיוחד עבור משפחות עם ילדים קטנים. המסעדה מציעה אזור משחקיה ופינת חי, בה נמצאים בין היתר פוני שעליו אפשר לעשות סיבוב (בהשגחת אחד העובדים, כמובן). כמו כן אל פינת החי הגיעו תרנגול ועז שעברו בעבר התעללות ולאחר שיקום בצער בעלי חיים, הובאו לחווה. כך יוצא שהליטופים הם לא רק תרפיה עבור הקטנטנים, אלא גם מהווים תרומה גדולה לחיות, הזקוקות לכל החום והאהבה.

במסעדה מגוון משקאות קפואים שמיועדים במיוחד לימות הקיץ השרביים, כאשר מצטיין שבהם הוא משקה אייס לימונענע בעל טעם מיוחד ומתוק-מתוק. גם האייס קפה הותיר רושם חיובי במיוחד.

למנה ראשונה הזמנו את הפריטטה האיטלקית – אחת ממנות הדגל בה מתגאה המסעדה, ובצדק, היא הייתה מעולה. המנה מוגשת במחבת חם, ומורכבת מביצים ותוספות משתנות. מיני הטעמים השונים שהתערבבו להם בפה בכל ביס היו חוויה שמימית. בנוסף הגיע מגש ועליו נחו בחן סלט ירקות רענן, לחם ג'בטה וגבינת שמנת לבנה, ולכל נגיסה היה טעם מעולה.

גם סלט הקיסר – המורכב מתערובת עלי חסה רומית עם נתחי חזה עוף ברוטב קיסר וקרוטונים קראנצ'יים אפויים - היה הפתעה חיובית למדי. לסיכום, המנות היו עשירות ומשביעות.

לקינוח התענגנו על מעדן מדהים, שוויצריה הקטנה, שהיא אומנם קטנה, אבל בהחלט שובבה. מדובר על מנת קרם מסקרפונה, על גבי מצע עוגיית שוקולד ומעליו נטיפי שוקולד לבן – מילים לא יכולות לתאר אך בשלוש מילים: חגיגה של ממש.



היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...