דרום אמריקה על המפה: מתכון להכנת אסאדו עגל

כשמכינים אסאדו, צריך לצלות את הבשר לדרגת וול דאן וכדאי לתבל במלח גס ופלפל גרוס בלבד. השף יוני ישראלי ממסעדת הבשרים "ארטמיט", מסביר איך מכינים אסאדו עגל משובח. לגזור ולשמור עד שבת

nrg מעריב | 21/6/2011 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: אורי דוידוביץ', עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ', עריכה: תמי בנימין
צילום: אורי דוידוביץ', עריכה: תמי בנימין


איך מכינים אסאדו עגל?

1. מבקשים מהקצב פרוסות אסאדו מבשר עגל טרי עם העצם, חתוכות לאורך. (רצוי דקות).
2. צולים את האסאדו בתנור בגריל פחמים: מסדרים בצידו האחד של הגריל את רוב הגחלים הבוערים ובצד השני מעט גחלים. סוגרים את הבשר על הגריל בצד הבוער כ-4 דקות מכל צד או לחילופין על מחבת חמה. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס. מעבירים את האסאדו לצד הפחות חם של הגריל להמשך צלייה של כשעה לפחות או לתנור בחום של 120 מעלות למשך שעה. 



היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...