ממולאות באהבה: מתכון לפטריות פורטובלו במילוי גבינת פטה ואגוזים

השף מיכאל נרקיס ממשיך עם פרוייקט הפטריות שלנו. הפעם הוא שב עם מתכון מצולם להכנת פטריות פורטובלו במילוי גבינת פטה, אגוזים וזיתי קלמטה. צפו והפנימו

nrg מעריב | 6/2/2011 12:55 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
צילום: דודי ויזגאן. עריכה: תמי בנימין.
צילום: דודי ויזגאן. עריכה: תמי בנימין.
צילום: דודי ויזגאן. עריכה: תמי בנימין.




פטריות פורטובלו במילוי גבינת פטה ואגוזים

המצרכים:

4 פטריות פורטובלו גדולות
20 גרם חמאה לטיגון
150 גרם גבינת פטה מפוררת
80 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
7 זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס
1 חלמון ביצה
5 עלי ריחן קצוצים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות, מוציאים את רגלי הפטריות ומניחים בצד.
2. מאדים את הפטריות בחמאה כדקה אחת מכל צד, קוצצים את רגלי הפטריות ומניחים בקערה.
3. אל הקערה מוסיפים את כל החומרים ומערבבים בקיפולים.
5. ממלאים כל פטרייה בתערובת הגבינה ואופים בתנור למשך 10 דקות.

באדיבות מסעדת "דודה", הבנים 27, הוד השרון, 09-7452748.
לעוד כתבות באתר אונלייף היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...