נשנושי מסעדנות

שף עמיר אילן מציג תפריט בראנץ' חדש בהאדסון, רותי ומתי ברודו פותחים את בוטיק מונטיפיורי ועוד עדכונים מגרי חיך מהזירה הקולינרית

רוי רגב | 23/6/2008 15:23 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
סלופי ג'ו
סלופי ג'ו אריק סולטן
שף עמיר אילן, שהביא את בשורת ההום פרייז לדיקסי ומנסה לאחרונה להרגיל את החיך הישראלי למנת הסלופי ג'ו בהאדסון, מציג שם תפריט בראנץ' חדש. התפריט ישלב מנות בשריות עם ארוחות בוקר מלאות על טהרת הביצים והסלט, ולצד הום פרייז, כמובן.

ארוחת הבראנץ' תוגש במסעדה שברמת החי"ל בימי ו' בין 9:30 בבוקר ל-12:30 בצהריים, ותכלול מנות כמו: ארוחת סלט ישראלי (45 שקל); ארוחת בנדיקט הכוללת שתי ביצים עלומות על מאפין אנגלי קלוי וכמובן - רוטב הולנדייז מוקצף (51 שקל); ארוחת סינטה וביצים (59 שקל) ופרנץ' טוסט עם ציפוי פריך (34 שקל).

בנוסף, יוגשו בשעות אלה גם מנות בריאות עשירות חלבונים המיועדות לספורטאים שבינינו.

האדסון, הברזל 27 רמת החי"ל (מגדלי אור), תל אביב. טל': 03-6444733

בוטיק מונטיפיורי
לפני מספר חודשים דיווחנו לכם על ההכנות הנמרצות של רותי ומתי ברודו, בעלי הקופי בר והבראסרי בתל אביב, לקראת פתיחת מלון הבוטיק החדש שלהם. כצפוי, השניים הצליחו ליצור סביבם באז די רציני ולא מעט ציפיות באשר לאופיו הקולינרי של המקום.

אתמול (א') נפתחו המלון והמסעדה ברחוב מונטיפיורי שבתל אביב, לא רחוק מהמיקום שבו נפתחה מסעדתו החדשה של רובן דברת בלוך, RDB ועל חורבות מסעדת ארטישוק.

המסעדה ממוקמת בלובי ומכילה מאה מקומות ישיבה. המטבח דוגל באווירה עולמית עם נגיעות אסיאתיות, בעיקר מכיוון וייטנאם. ביו היתר, יוצעו שם מנות דוגמת קוד מאודה עם קרם למון גראס (92 שקל), צלע חזיר, בייקון ומנצג'ו (86 שקל) וקונסומה עם רביולי וכבד אווז (42 שקל).

בוטיק מנוטיפיורי, מונטיפיורי 36, תל אביב. טל': 03-5646100

קפה אמיל
קפה אמיל יחסי ציבור

קפה אמיל

אל הגזרה הקולינרית של שוק מחנה יהודה הירושלמי מצטרף מקום חדש: קפה אמיל המציע תפריט חלבי. את המקום פתחו בני הזוג אהליה רוטן ואבי בודרהם.

על התפריט אחראית רוטן, בוגרת הקורס לבישול של בית הספר הפריזאי הקורדון בלו. התפריט כולל כריכים, קישים, סלטים ומרקים.

קפה אמיל, התות 8, שוק מחנה יהודה, ירושלים. טל': 077-7003047, 054-2405654

מיטבר

מיטבר
מיטבר יחסי ציבור
במסעדת הבשרים התל אביבית הותיקה מכינים מנות מיוחדות לילדים. למקרה ששכחתם, אלה  צפויים להציף בחודשיים הקרובים את רחובות העיר. בנוסף, מבטיחים במסעדה להעסיק את הילדים בזמן שהמבוגרים אוכלים עם דפי ציור וצבעי פסטל.

תפריט הילדים הבשרי במיטבר יכלול שלושה מיני-בורגרים במשקל 70 גרם האחד (56-61 שקל) ושניצל ילדים בתוספת צ'יפס (58 שקל). 

מיטבר, שדרות חן 52, תל אביב. טל': 03-6956276

גאיה

גם מסעדת גאיה מבנימינה מציעה תפריט ילדים וגינה - בה יכולים הילדים לשחק ולצייר בזמן שתאכלו בשקט.

תפריט הילדים מורכב מהשניצל המסורתי לצד פירה או תפוח אדמה אפוי ומטורטייה עוף בתוספת פירה או פסטה (29 שקל).

גאיה, האמן פינת התחנה א.ת הרכבת, בנימינה. טל': 04-6181818

בשר

בשר
בשר יחסי ציבור
מסעדת בשר התל אביבית, שמציעה תמורה לא רעה כלל לכספו של כל קרניבור אמיתי, עורכת בימים א' ו-ו' אירוע שמוגדר שם כ"משתה", המורכב מבשר ואלכוהול במחיר מיוחד.

המשתה כולל מנה ראשונה לבחירה מתוך תפריט הקיץ, מנת סינטה או אנטריקוט במשקל 300 גרם ובירות הייניקן או גולדסטאר מהחבית ללא הגבלה.

בימי א' יחל המשתה בשש בערב ויסתיים בחצות ובימי ו' יתחילו לקרר את הבירה כבר ב-12 בצהריים ויסיימו ב-17:00. (100 שקל לסועד).

בנוסף, מציעים במקום מגוון מנות פתיח חדשות בסגנון בלקני כגון: איזוורה – גבינה עם בצל ירוק בנוסח בולגרי (15 שקל); קיופולו – חצילים וירקות טריים (15 שקל) ולביבות פראסה ברוטב לימון (20 שקל).

בשר, מונטיפיורי 29 פינת יבנה, תל אביב. טל': 03-5252569

הודנא ואדום

בר ההודנא, הנמצא בשכות פלורנטין בדרום תל אביב, יארח במוצאי שבת הקרובה את השף אסף גרניט ממסעדת אדום הירושלמית.

השף הירושלמי יתקין ארוחה מיוחדת כאשר ההכנסות מהערב יועברו לטובת ארגון מסיל"ה התומך בקהילה הזרה בתל-אביב.

עלות הארוחה עומדת על 70-100 שקל, לפי ראות הסועד, והיא כוללת מנות כגון שיפודי נתח קצבים, טי-בון טלה, קוקי סאן-ז'ק עם בצלים ממולאים חיטה וקלמרי בקרם חציל שרוף. הערב יחל ב-18:00 ויסתיים ב-21:00. מומלץ להזמין מקומות מראש.

הודנא, אברבנאל 13, פלורנטין, תל אביב. טל': 054-5241601

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של מעריב

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...