בריא וטעים: דג סול

דג הסול הוא דג ים דל שומן ולכן חשוב לכל המעוניין לרדת במשקל. מתכון קל ומהיר להכנה

ד''ר רונית אנדוולט | 6/12/2006 9:59 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
חומרים

6 דגי סול קפואים

חופן עלי בזיליקום

3 גלידי שום

2 כפות שמן זית

אופן הכנה

מפשירים
את הדגים ומורחים עליהם את שמן הזית יחד עם שום כתוש ובזיליקום קצוץ אופים 20 דקות ואוכלים בתאבון

הכותבת היא מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה ב'מכבי שירותי בריאות'
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים