ממחר דיאטה: שרבט מנגו

מתכון לקינוח חגיגי דל בקלוריות ושומנים רוויים

NRG מעריב | 3/9/2006 12:51 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מתכון מקסים ל-4 מנות קינוח דל בקלוריות ושומנים רוויים.

זמן הכנה: 20 דקות
זמן הקפאה: 5 שעות

חומרים:
2 מנגו בינוניים
3 כפות מיץ לימון
150 מ"ל יין לבן
1חלבון ביצה גדול או 2 חלבונים בינוניים
60 גרם סוכר (1/3 כוס)

לקישוט:
2 פסיפלורה או 4 כפות מחית פסיפלורה קפואה, מופשרת (לא הכרחי)

ההכנה:
1.מקלפים את המנגו בעזרת סכין חדה ומורידים את בשר הפרי מהגרעין. במעבד מזון טוחנים את המנגו עם מיץ הלימון והיין עד שמתקבלת עיסה חלקה. מעבירים לקערה גדולה (עם מכסה).
2.בקערה נקייה מאוד מקציפים את החלבון הביצה עם סוכר כד שמתקבלת קציפה קשה.
3.מקפלים את הקצף בעדינות לתוך תערובת המנגו. מכסים ומקפיאים ל-4 שעות.
4.מקציפים שנית במעבד מזון. אם רך מדי, מחזירים ל-10 דקות למקפיא או למקרר.
5.חוצים את הפסיפלורה לחצי ומוציאים את תוכנה בעזרת כפית. מסדרים את קציפת המנגו ב-4 צלוחיות ומקשטים בפסיפלורה. מצננים במקרר 5 שעות לפני מועד ההגשה.

בתיאבון!

באדיבות שומרי משקל

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים