אגס שובב
האגסים מככבים בגיליון החדש של "גורמה". ויש עוד

את המפגש הראשון שלו עם הסירים והמחבתות עשה לאחר שעלו הוריו ארצה, ואביו עבד באולם אירועים. ניצוץ האהבה רק הלך והעצים, ולוליאן החל ללמוד טבחות ולעבוד, בין היתר עבד במלונות דן ושרתון מוריה, ביערות הכרמל, ברשת ישרוטל ובמלונות לוטראקי יוון, עבד עם השפים רפאל כהן וחיים כהן וגם בפילסברי. היום, כשף-קונדיטור, הוא מוביל את ליליות BAKERY בתל אביב בהצלחה מרשימה, ומשלב תרומה לקהילה בדמות העסקת ילדים שנפלטו ממסגרות שונות בתוך המטבח.
מגזין "גורמה" החדש מביא הפקת מתכונים מרהיבה של לוליאן, כשהמרכיב העיקרי בהם הוא אגסים. אם אתם מתחבטים בזמן קניית האגסים, קבלו ממנו טיפ: אם אתם בוחרים אגסים לצורך מתכון שדורש בישול או אפייה, כדאי לבחור אותם מעט רכים, כך הטעם
ומה עוד יש במגזין? מתכונים קלים ומדהימים של פירות יער, באדיבות אורן בקר, שף-קונדיטור והבעלים של קונדיטוריית הבוטיק בליקר בייקרי. זה הזמן לרכוש אוכמניות, דובדבנים, חמוציות ופטל שחור, שישתלבו נהדר בבשרים, במאפים, בעוגות גבינה ובריבות.
השף העולה הייל שניידר מ"פיצה פוקו" חושף טפח מחייו המסעירים, מני פאר עם המלצות ליינות החודש, צבי גילת מבקר במסעדה חדשה, וכמובן המדורים הקבועים – שוקולד, בדיקת מוצרי כלים, מבחני השוואת טעימה ועוד. בתיאבון לכולם.








נא להמתין לטעינת התגובות
מגזין האוכל המוביל מחולק חינם פעם בחודש עם המגזין את ומציג כתבות צבע מעוררות תיאבון, מתכונים, מדורים על תזונה בריאה, דיאטה ואוכל אורגני. להזמנת גיליון היכרות מתנה של מגזין את ללא התחייבות, חייגו 03-7642122.