לחטוף אותו: מאפה "בית לזית"

מחפשים תעסוקה לילדים? מאפה "בית לזית", הוא קל להכנה וגם טעים. כל מה שצריך זה: שמנת, קמח, מרגרינה והנה לכם בצק שק"ם טעים למהדרין. בסוף נועצים זית במרכז ו-טורפים

nrg מעריב | 12/10/2011 9:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כלים וציוד:

כף
קערה
מטלית לחה

החומרים:

1 חב' קמח תופח או  2.5 כוסות קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפיה
1 גביע שמנת או גביע לבן
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
1 כפית מלח
כפית פפריקה מתוקה (לא חובה)

למילוי:

זיתים ירוקים או שחורים מגולענים

ראובן קסטרו
בית לזית. ראובן קסטרו

ההכנה:

1. מניחים את הקערה על מטלית לחה (כדי שלא תזוז) ומכניסים לתוכה את כל חומרי הבצק.

2. מערבבים בכף, וכשהבצק מתחיל להיות גושי, מניחים את הכף ובעזרת הידיים לשים לבצק אחיד. מכניסים למקרר לשעה.

3. לאחר שעה משמנים תבנית שטוחה ומפעילים את התנור

על חום בינוני.

4. מוציאים את הבצק מהמקרר, בוצעים בידיים (חותכים) חתיכות בצק קטנות ומשטחים.

5. מניחים זית במרכז הבצק ומגלגלים סביבו את הבצק לעיגול חלק.

6. מניחים על התבנית משומנת.

7. אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ-20 דקות.

באדיבות מועצת החלב ותמי סול, מייסדת ומנהלת מבשלים עם תמי בע"מ, מפעילת סדנאות בישול לילדים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מחשבון הריון

אנא הזיני את תאריך המחזור האחרון שלך:

פייסבוק

טבורית

לקבלת מידע אודות שימור דם טבורי, מלאו פרטיכם
ונציג מקצועי של טבורית יחזור אליכם




/ /
שלח

פרטיך נשלחו בהצלחה
בזמן הקרוב נציג טבורית
יצור עימך קשר

מדורים