מלב אל לב: לבבות תפוחי אדמה במילוי גבינת עמק
הנה רעיון מקורי לארוחת הערב: לביבות בצורת לבבות, שבכל אחת מהן מילוי של גבינת עמק. תענוג
6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
½ שקית (100 גרם) פתיתי עמק תנובה
1 ביצה טרופה
1 כוס פרורי לחם
לרוטב פרמזן:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
75 גרם פלח פרמז'ן מגורר לפתיתים
מלח, אגוז מוסקט ופלפל שחור

לבבות תפוחי אדמה. דן לב
ההכנה:
1. בסיר מלא במים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים לגמרי. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
2. מועכים בעזרת ממחה ידני לקבלת פירה, מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים היטב.
מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל. מצננים בטמפרטורת החדר.
3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
4. לוקחים כפית פתיתי עמק ויוצרים סביב הגבינה כיסוי הדוק של פירה.
5. בעזרת קורץ עוגיות
בצורת לב קורצים לבבות (במידה ואין קורץ משאירים את הצורה המקורית העגולה).
6. טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפרורי לחם ומטגנים כ-3 דקות או עד להזהבה.
7. הכנת הרוטב: בסיר קטן מחממים תוך כדי ערבוב שמנת לבישול ופרמזן עד לרתיחה. מסירים מהלהבה ושומרים חם.
8. להגשה: מגישים את הלבבות עם הרוטב החם. מומלץ להגיש עם ירקות טריים. בתאבון.
באדיבות חברת תנובה מתוך אתר לגדול.








נא להמתין לטעינת התגובות











