איטליה נבחרה ליעד התיירות בעל האוכל הטוב ביותר בעולם
המדינה זכתה בתואר בזכות הפיצה, הפסטה והגלידה. היא מקדימה את צרפת בסקר שערך האתר hotels.com בקרב 27 אלף מטיילים

הפיצה הביאה לאיטלקים את הניצחון נאור רהב
המטבח האיטלקי מקבל את מדליית הזהב בזכות 32% מהקולות . בין הנימוקיים העיקריים: הפיצה, הפסטה וגלידת שמנת.
במקום השני מדורגת צרפת בזכות 24%, זאת בשל המאפים, הבאגטים, הסטייקים ומסעדות הגורמה שאוחזות בכוכבי מישלן. במקום השלישי יפן (18%), סין רביעית (13%) וספרד חמישית (11%).
אחריהן ברשימה: ארה"ב, מקסיקו, תאילנד, טייוואן והודו. מרבית המשתתפים בסקר ציינו כי האוכל מהווה עבורם שיקול מרכזי בבחירת יעד הנסיעה.