אוזניית BrainSaver - המתנה האידיאלית לדברנים כפייתיים בסלולר
BrainSaver עושה את מה שאף אוזניות אחרות לא הצליחו: מרחיקה את הקרינה הסלולרית מראשכם. אם אתם חוששים שהמוח שלכם יתקלקל מהשיחות הממושכות ולא אכפת לכם מהיופי של המוצר - רוצו לקנות
הרבה יצרנים הציעו לנו מוצרים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות שמונעים מהקרינה להגיע לגופנו ולראשנו, ואנחנו מוכנים לשלם הרבה כדי לישון בשקט. הפעם בחרנו בדיבורית אישית מסוג חדש, שנבדקה עלידי אחת המעבדות הטובות בעולם, מעבדות EMI, ונמצאה חפה מכל קרינה.
הרעיון מבריק: לאוזניים אנחנו מחברים שתי חתיכות סיליקון שנראות כמו אטמי אוזניים ואליהן מתחברים שני צינורות חלולים וגמישים, גם הם מסיליקון. בצד השני של הצינורות נמצאים שני רמקולים שמחוברים ליחידה אלקטרונית ולתקע הזהה לתקע של כל סוגי האוזניות.
את האוזניות אפשר לחבר ליציאת האוזניות של המכשיר הסלולרי או להשתמש בהתקן בלוטות' שיאפשר להציב את המכשיר הרחק מהגוף. יחידת הבלוטות' לא רק שולטת על עוצמת הקול או המוסיקה, אלא גם מאפשרת לדלג בין השירים אשר בזיכרון המכשיר קדימה ואחורה.
את יחידת הבלוטות' הזאת מחברים לחולצה או תולים עם שרוך מהצוואר, ויש עליה חוצץ שמונע מהקרינה המועטה להגיע לגוף. לאחר שמזווגים אותה למכשיר הסלולר (חונכים את החיבור האלחוטי בין השניים) אפשר לדבר בלי שום פחד כי אף בדל של קרינה לא יגיע למוח המטוגן שלנו (מכל המכשירים הסלולרים שבדקנו עד כה).
בדקנו את האוזניות עם טלפונים פשוטים ועם סמארטפונים משובחים, הקשבנו למוסיקה במונו ובסטריאו, ולא מצאנו הבדל גדול בין האוזניות האוויריות הללו ובין אוזניות רגילות שבאו מבית טוב - למעט העיצוב.
האוזניות המגושמות הללו לא יקבלו את כתר מלכת היופי, אבל את העבודה שלהם הם עושים בלי הרבה בעיות. אם חשבתם להחליף אותם באיזה מוצר אופנתי, כדאי שתחשבו שנית. לדברי המעבדה בחו"ל, אוזניות רגילות עלולות להעביר לראש כמות לא קטנה של קרינה ישירות מהמכשיר בגלל החוטים המוליכים. לפיכך יתכבדו החוששים לבריאותם, ישלפו כמה שטרות ויקנו להם שקט נפשי באמצעות המוצר החדש.
בשורה התחתונה, זו המתנה האידיאלית לדברנים כפייתיים בסלולר שחוששים שהמוח שלהם יתקלקל מהשיחות הממושכות ולא אכפת להם מהיופי של המוצר.
דגם: אוזניות ללא קרינה BrainSaver שמשווקת חברת גייט סייף, מחיר: 399 שקל, ציון: 9.1

אוזניית BrainSaver. לא שיא היופי
יח''צ