הצרכנייה: בוואריה נוסח רולדין
והיום: רולדין משיקה את תפריט אביב 2011, הכולל עוגיות מקרון צרפתיות, מבחר קישים ולחמניות, מגוון עוגות ועוגיות פרווה ועוגות אפויות; עוגת השוקולד-בוואריה נהדרת, השאר קצת פחות
מה: רולדין, רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה המוכרת, משיקה לרגל חג פסח תפריט אביב 2011, הכולל עוגיות מקרון צרפתיות, מבחר קישים ולחמניות, מגוון עוגות ועוגיות פרווה ועוגות אפויות.

בוואריה נוסח רולדין, חלק מתפריט אביב 2011.
דן לב
למה: הצרכנייה שמה (בקלות) את רגשות האשם בצד, וטעמה קודם כל את עוגת השוקולד בוואריה: עוגה עם שכבות של ד'קואז' שוקולד (מרנג שוקולד ושקדים), קרם מניון שוקולד מריר (קרם ברולה שוקולד קר), קראנץ' נוגאט ושוקולד לבן.
תהרגו אותי אם העוגה
לא נראית כמו בית כנסת, אבל היא טעימה ביותר והסתערו עליה עוד שבעה אנשים שלא חשדו בכלל שהיא כשרה לפסח. מה שכן - היא יקרה מאוד.
לעומת זאת, עוגיות המקרון המיוחדות אכזבו במקצת, והמדור ממליץ להתמקד בעוגות הקרם של החברה.
כמה: עוגת בוואריה בגודל 20 על 20 ס"מ - 150 שקל; מארז המכיל 7-9 מקרונים - 24 שקל.
איפה: בכל סניפי הרשת.
ציון: עוגת בוואריה - 8, עוגיות מקרון - 6.