שפיגל סגר את חדר האוכל

המנכ"ל החדש של בנק דיסקונט שחרט על דגלו את נושא ההתייעלות, החליט לסגור את חדר האוכל המשמש בעיקר לפגישות עסקיות עם לקוחות מובחרים. מעתה יוגשו לאורחים רק ירקות

יהודה שרוני | 18/1/2011 7:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המנכ"ל החדש של בנק דיסקונט, ראובן שפיגל, הוכיח כי נאה דורש - נאה מקיים. שפיגל, שחרט על דגלו את נושא ההתייעלות, החליט במסגרת זאת ומשיקולים נוספים לסגור את חדר האוכל שהיה בקומת ההנהלה של הבנק בתל אביב.

חדר האוכל (שקיים
גם בהנהלות בנקים אחרים כמו בנק לאומי) נועד לשמש את המנכ"ל או את יו"ר הדירקטוריון בעיקר לצורך פגישות עסקיות עם לקוחות מובחרים.

אלא ששפיגל החליט כי אין טעם בהחזקת מנגנון חדר האוכל - ומעתה יוגשו לאורחים רק ירקות.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/business_channel/economy/ -->