הצרכנייה: שמן אבוקדו

והיום: גם הקנקן וגם מה שיש בו מאוד מוצלח - Avocadoil לא מתאים לכל מאכל, אבל פשוט מושלם לתיבול סלט

אביגיל לאפין | 18/11/2010 18:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: הצרכנייה
מי: שמן אבוקדו.

מה: חברת תעשיות שמן פרי האבוקדו משיקה את Avocadoil, שמן אבוקדו לבישול ולמאכל. בחברה מציינים כי מדובר בשמן שהוא 100% טבעי ללא תוספות וללא חומרים משמרים, וכי הוא מכיל כמות נמוכה של שומן רווי. כן הוא מכיל ויטמין E, פיטוסטרולים ומגוון עשיר של נוגדי חימצון טבעיים.
יח''צ
אבוקדויל יח''צ

למה: נתחיל בקנקן (לפני שנעבור למה שבתוכו) - העיצוב של בקבוק השמן פשוט יפהפה. בנוגע לתוכן, הטעם, כמה מפתיע, הוא של אבוקדו - כך שלא כל דבר אפשר לתבל בו. לתיבול סלט הוא מושלם,

אפילו יותר משמן זית.

לשמן דרגת חמיצות נמוכה והוא מופק בכבישה קרה. מומלץ שלא להתלהב יתר על המידה בעת מזיגתו, כיוון שהוא מאוד מרוכז. בשורה התחתונה: מומלץ ביותר.

כמה: בקבוק 500 מ"ל- 54.90 שקל.

איפה: ברשתות השיווק ובחנויות המזון.

ציון: 9

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הצרכנייה

מדור יומי שידרג עבורכם את כל המוצרים החדשים שתוכלו למצוא על המדף.

לכל הכתבות של הצרכנייה

עוד ב''הצרכנייה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/business_channel/homepage -->