שנתיים אחרי המשבר: רב בריח צופה רווח של 8 מיליון שקל
בשנתיים האחרונות הושקעו ברב בריח 25 מיליון שקל. במפעל החדש באשקלון יועסקו 500 עובדים לעומת 280 במפעל הנוכחי
שמואל (סם) דונרשטיין רכש תמורת 78.5 מיליון שקל מידי משפחת בחרי את רב בריח, שנקלעה לקשיים בעקבות חובות של 220 מיליון שקל לבנקים ולספקים.
בסוף 2008 הראתה החברה הפסד של 18 מיליון שקל, ועדיין דיממה לצד מהלכי ההבראה שהחלו להינקט בה. ב2009- לאחר החלפת כל ההנהלה, צמצום מספר העובדים מ350- ל280- וביסוס המותג והמוצרים מחדש בארץ ובחו"ל, עברה החברה לרווח נקי של 2 מיליון שקל. השנה צופה דונרשטיין רווח נקי בסך 8 מיליון שקל, לאחר מחצית ראשונה עם רווח
נקי של כ4- מיליון שקל.
בשנתיים האחרונות הושקעו ברב בריח 25 מיליון שקל, בעיקר בקווי ייצור חדשים, והחברה נכנסה לתחומים חדשים כמו דלתות פנים, דלתות ביטחון עמידות לשגרירויות וגופים ביטחוניים וגם לתחום המנעולים/צילינדרים.
גם המפעל באשקלון עומד לגדול - דונרשטיין רכש קרקע של המינהל בשטח של 31 דונם באזור התעשייה הדרומי של אשקלון, לא רחוק מהמפעל כיום המשתרע על שטח של כ15- דונם; במפעל החדש יועסקו 500 עובדים לעומת 280 במפעל הנוכחי.
דונרשטיין מתכוון לנצל את המותג החזק של רב בריח להרחבתו למוצרים נוספים כמו בתחום הכספות, מערכות אזעקה - "ואולי גם אפטרשייב. למה לא? רק לדנהיל שהתחילה מייצור גפרורים ועברה לסיגריות מותר גם לשווק בשמים תחת המותג שלה?".