נפתח מפעל ערק חדש ליד נצרת: "נתפוס ‭40%-50%‬ מנתח השוק"

למרות מחירו הגבוה יחסית של המשקה אותו מתכוונת לשווק משפחת קעואר, מקווים במפעל החדש כי צרכני ה"פרימיום" יהיו מוכנים להשקיע במותג בן ה-70 שנה

רונית מורגנשטרן | 4/8/2010 8:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
לאחר 70 שנות הצלחה בירדן, פתחה משפחת קעואר מנצרת מפעל ערק המכוון לצרכני ה"פרימיום" של המשקה. המפעל יוקם בפארק התעשייה ציפורית, בסמוך לנצרת.

הבעלים מבטיחים לתפוס כבר השנה ‭40%-50%‬ מנתח שוק הערק בישראל, למרות המחיר הגבוה יחסית (55-132‬ שקל).‬ "זה לא כמו הערק שיש היום בשוק הישראלי",‬ הם אומרים ומוסיפים: "אנו מאמינים כי עד 2014 נתפוס נתח של למעלה מ‭80%-‬ מהשוק".

סעיד סאלם, מנכ"ל המפעל ומנהל השיווק: "ערק Kawar מבוסס על אניס טבעי סורי, ‭100%‬ כוהל ענבים
מחברון ומהגליל ומים טהורים ‭3 -‬ מרכיבים יקרים ואיכותיים. אלה, בשילוב הידע בייצור ערק איכותי שנצבר במשפחה במשך 3 דורות והטכנולוגיה המתקדמת, יצרו את נוסחת הפרימיום של הערק".‬ בשנת 2011 יחל שיווקו של הערק גם בחו"ל. בישראל הוא ישווק ויופץ על ידי חברת הכרם.

לפי נתוני ‭,Store Next‬ השנה צפויות מכירות הערק לעמוד על כ‭40-‬ מיליון שקל. לפי נתוני ‭,BDI‬ בשנת 2009 היווה הערק ‭10%‬ מענף המשקאות האלכוהוליים ותפס את המקום השני, לאחר הוודקה (75%)‬.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/business_channel/consumerism/ -->