נפתח מפעל ערק חדש ליד נצרת: "נתפוס 40%-50% מנתח השוק"
למרות מחירו הגבוה יחסית של המשקה אותו מתכוונת לשווק משפחת קעואר, מקווים במפעל החדש כי צרכני ה"פרימיום" יהיו מוכנים להשקיע במותג בן ה-70 שנה
הבעלים מבטיחים לתפוס כבר השנה 40%-50% מנתח שוק הערק בישראל, למרות המחיר הגבוה יחסית (55-132 שקל). "זה לא כמו הערק שיש היום בשוק הישראלי", הם אומרים ומוסיפים: "אנו מאמינים כי עד 2014 נתפוס נתח של למעלה מ80%- מהשוק".
סעיד סאלם, מנכ"ל המפעל ומנהל השיווק: "ערק Kawar מבוסס על אניס טבעי סורי, 100% כוהל ענבים
מחברון ומהגליל ומים טהורים 3 - מרכיבים יקרים ואיכותיים. אלה, בשילוב הידע בייצור ערק איכותי שנצבר במשפחה במשך 3 דורות והטכנולוגיה המתקדמת, יצרו את נוסחת הפרימיום של הערק". בשנת 2011 יחל שיווקו של הערק גם בחו"ל. בישראל הוא ישווק ויופץ על ידי חברת הכרם.
לפי נתוני ,Store Next השנה צפויות מכירות הערק לעמוד על כ40- מיליון שקל. לפי נתוני ,BDI בשנת 2009 היווה הערק 10% מענף המשקאות האלכוהוליים ותפס את המקום השני, לאחר הוודקה (75%).







נא להמתין לטעינת התגובות




