הצרכנייה: בורקסים קפואים

והיום: בורקסים ללא מרגרינה נשמעים לכם כתחליף בריאותי מבטיח לאלו הרגילים? נסו לארח איתם. זה עלול לעלות לכם בחברות

אביגיל לאפין | 6/4/2010 18:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מי: בורקס ללא מרגרינה.

מה: חברת "שלושת האופים" פותחת קטגוריה חדשה בשוק הבורקסים הקפואים ומשיקה סדרת בורקסים על בסיס בצק פילו ללא מרגרינה. הסדרה מונה חמישה סוגים וכוללת: אצבעות פילו גבינה, מיני אצבעות פילו גבינה, מיני אצבעות פילו תפוח אדמה, אצבעות פילו במילוי תרד ומיני אצבעות פילו במילוי שוקולד.

יח''צ
בורקס פילו ללא מרגרינה יח''צ

למה: העברתי את המוצר לחברה "מקצוענית" בתחום, שכבר שנים קונה ואוכלת בורקסים קפואים. הדבר כמעט עלה לי בחברות שלנו.

היא התקשרה אלי אחרי שחיממה לאורחים שלושה מהטעמים המלוחים. היא

אמרה שלא רק שהגרסה הבריאותית חסרת המרגרינה לא טעימה ולא פריכה, אלא שגם אחרי חימום של 40 דקות, ועל אף שבהוראות כתוב לחמם חצי שעה, הבורקסים עדיין לא היה ממש מוכנים. לא נעים.

כמה: מחיר מומלץ לצרכן: 18-17 שקל לאריזה של 650 גרם.
                                                                 
איפה: בכל רשתות השיווק.
                                                                                     
ציון: 4

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הצרכנייה

מדור יומי שידרג עבורכם את כל המוצרים החדשים שתוכלו למצוא על המדף.

לכל הכתבות של הצרכנייה

עוד ב''הצרכנייה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים