הצרכנייה: גבינה לבנה

והיום: הגבינות הלבנות החדשות של muller מצטיינות במרקם קטיפתי ובטעם עדין. טעים אפילו ישר מהקופסה בלי שום דבר ליד

אביגיל לאפין | 22/2/2010 18:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מי: גבינה לבנה.

מה: מולר שעשו עלייה לארץ לפני שנתיים, השיקו לאחרונה גבינה לבנה חדשה בטעם טבעי על בסיס יוגורט 5% או 9% שומן באריזות של 250 גרם.
יח''צ
גבינה לבנה 9% של muller - המרקם קטיפתי יח''צ

למה: הגבינות החדשות פשוטות, טובות וטעימות. יש בהן תוספת של ויטמין D (החיוני בתהליך ספיגת הסידן), סיבים תזונתיים וסידן. המרקם קטיפתי והטעם עדין, ממש

כמו שגבינה לבנה אמורה להיות.

אסופת טועמים שניסו את הגבינה ישר מהאריזה או על לחם, אהבו את שילוב היתרונות של גבינה עם יוגורט. מומלץ.

כמה: 7 שקלים.

איפה: בכל רשתות המזון.

ציון: 9

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

הצרכנייה

מדור יומי שידרג עבורכם את כל המוצרים החדשים שתוכלו למצוא על המדף.

לכל הכתבות של הצרכנייה

עוד ב''הצרכנייה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

מדורים

  

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים