מתחתנים? שווה להשקיע בקייטרינג, למרות המיתון
ויתרתם על אולם גדול ועברתם לאירוח אינטימי וזול יותר? דווקא בחירה בחברת הקייטרינג הנכונה יכולה לחסוך בעלויות, זאת בנוסף לאוכל הטעים וקליעה לטעמם הקולינרי של כמה שיותר מהאורחים
חלק מוותרים על אירוע באולם גדול ועוברים לאירוח אינטימי וזול יותר, אך מתברר שדווקא בקייטרינג, שנתפס בתור אחת מההוצאות המשמעותיות ביותר בחתונה, אפשר לחסוך לא מעט אם בוחרים נכון.

קינוח בחתונה SXC
קיימות מאות חברות קייטרינג המציעות אוכל מוכן במגוון סוגים, טעמים ואפשרויות. מכיוון שחברות הקייטרינג מכינות את האוכל, מספקות כלי הגשה וצלחות ולעיתים אף כסאות, שולחנות ומלצרים, החיסכון הראשון מתבטא בפינוי זמן לעשיית דברים אחרים הנוגעים לאירוע ולא להיות בלחץ.
בנוסף לכך, עלויות הכנת האוכל, קניית המצרכים וביצוע הנקיונות לאחר האירוע, עשויים להגיע לעיתים למחיר עלות הזמנת שירותי הקייטרינג.
החלטתם שאתם מעוניים בחרת הסעדה? חשוב לבחון מספר חברות ולהשוות בינהן מחירים. יש לדעת מראש מה כמות האורחים ולהתאים אליה את מספר המנות. יש לקחת בחשבון מנות אקסטרה, אבל כדאי לעשות זאת בצורה מחושבת, שתאפשר לחסוך ולא לזרוק אוכל.
מגוון רחב או מצומצם?
מלבד חתונות, קיימות סיבות רבות ונוספות לקיום אירועים ואירוח בני משפחה ואנשים. לפיכך חשוב להתאים את סוג האירוע לאוכל ולצורת ההגשה.
כך לדוגמה, באירוע של שבת חתן מומלץ להזמין מנות מוכנות כדי שכל אחד יקבל את אותה המנה בדיוק בצורה נאה, ואילו באירוע כמו חתונה או בר מצווה אפשר לקחת מגוון רחב יותר של
אוכל, כדי שיתאים למגוון האורחים.
חשוב גם לבחון מי האורחים שמגיעים ולהתאים עבורם את סוג האוכל והחברה. הכוונה בכך היא לא להתאים לכל אורח את הארוחה, אלא ללכת לפי קו אוכל מסוים.
אפשר כמובן לשלב, אבל עדיף לבחור חברת קייטרינג המתמחה בהכנת כמה סוגים של אוכל, כך שכל האורחים ייהנו ממבחר גדול.
השלב החשוב ביותר - טעימות
לאחר בחירת חברת הקייטרינג ובדיקת התפריט שהיא מציעה, מגיע שלב הטעימות, שלב חשוב ביותר, במסגרתו יש לטעום כמה שיותר מאכלים המוצעים בתפריט. אל תחפשו את הדברים היקרים ביותר - לעיתים קרובות דווקא האוכל שמחירו זול מתברר כטעים יותר.

סטייק רובי קסטרו
חלק מחברות הקייטרינג מציעות בשר על האש, שמוגש בצורה מיוחדת ובמחירים סבירים, לעומת בשר מסוג אחר ויקר יותר.
כך אפשר לבחור בסוג מנות אלה ולהציע מגוון רחב של בשרים על האש, תוך ביטחון כי האורחים ייהנו והנזק לכיס לא יהיה גדול (במידה כמובן, שאנו לוקחים את הבשרים הסטנדרטיים ולא סטייקים יקרים).
כמובן שגם במקרה זה חשוב להתאים את כמות הבשר לכמות האורחים, להתייעץ עם חברת הקייטרינג ולא להתפתות לקחת הרבה מנות אקסטרה.
גם אם בוחרים להתאים את האוכל לפי עדות, ניתן לחסוך הרבה כסף. אפשר לבקש מחברות הקייטרינג להכין מנה שלמה מכל דבר, לדוגמה: להזמין צלי בקר שלם ולפרוש אותו, במקום להזמין מספר מנות מדודות. כך תוכלו להרכיב בכוחות עצמכם מנות המורכבות ממנה עיקרית, תוספות, סלטים וכדומה.
באמצעות התאמת האוכל למגוון רחב ביותר של אנשים באירוע, תוכלו להמנע מהשלכת כמויות גדולות ממנו בסיום האירוע. רק עוד חשוב לזכור לוודא, שחברת הקייטרינג מתמחה בסוג האוכל שבחרתם.
הכותב הוא מנהל תחום אינטרנט של קייטרינג גמבה








נא להמתין לטעינת התגובות


