הצרכנייה: מסעדת מקסיקנה
והיום: ארוחה במסעדה מקסיקנית אותנטית שמצליחה להפתיע עם ארוחות עסקיות זולות ומנות ענקיות
מה: מסעדה מקסיקנית אותנטית המשלבת בין מאכלים מקסיקניים לטעמים איטלקיים ואמריקניים. את התפריט פיתח השף איתמר דוידוב, הבעלים של חברת "טרייס פזוס", המתמחה בשיווק רטבים מקסיקנים וטורטיות.
למה: מסעדת מקסיקנה מצליחה להפתיע עם מחיר נוח ומנות ענק. בימים א'-ה', בשעות הצהריים יש תפריט עסקי המציע 20% הנחה.

ארוחה במקסיקנה יח''צ
למנה ראשונה דגמנו את הפלאוטס - ארבע טורטיות מגולגלות ואפויות במילוי שום ומוצרלה. הפלאוטס הגיעו בליווי סלסה בלנקה, מטבל של שמנת חמוצה ועירית (27 שקל). המנה היתה סתמית משהו, אך המנה השנייה של האנצ'ילדה, פיצתה עליה בגדול.
מדובר בשתי טורטיות מקמח תירס, מגולגלות במילוי ארבע גבינות, שמנת, גוואקמולי וסלסה עגבניות (39 שקל). המנה היתה פיקנטית, אך לא חריפה מדי, ושילוב הטעמים היה מענג.
על הדרך, הזמנו גם מרגריטות (29 שקל לכוס ענקית), אחת על בסיס גויאבה ומלון שהייתה עדינה ומשובחת אך לא עלתה לראש מספיק מהר, ומרגריטה תות ופירות יער בצבע אדום בוהק, שהצליחה להעיף אותנו למנות העיקריות.
לעיקריות, שכל מנה מספיקה בגודלה לשני אנשים רעבים, נבחרו מנת הצ'ילי קון קרנה (64 שקל) שכללה אורז מקסיקני, בשר טחון, שעועית שחורה, וטורטיות לקישוט. המנה היתה חריפה במידה ומוצלחת והזכירה לבחור שבעיקר בעבר במקסיקו את הדבר האמיתי.
כך גם מנת הפהיטה קון אטלס – כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק (או חריף), המגיעות עם אורז מקסיקני, טורטיות מקמח לבן והמון תוספות בצד (59 שקל).
לסיום נפלנו על מנה מעט מאכזבת של צ'ורוס מקסיקנה (28 שקל) - שלוש אצבעות צ'ורוס מטוגנות ממולאות קרם חלבה או רוזמרין, עם שני כדורי גלידה. המנה היתה כבדה מאוד, ואילו רוטב הרוזמרין (כמו ממרח הרוזמרין שקונים בסופר) הכביד עוד יותר.
כדורי גלידת הוניל כבר התעייפו לפנינו והגיעו חצי נמסים עם גושי קרח בפנים, מה שהעיב במקצת על המנות הקודמות.
כמה: לפי התפריט http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=4579
איפה: רח' בוגרשוב 7, פינת בן
יהודה, 03-5279911
ציון: 8