תפוצ'יפס בטעם פיצה זיתים
עלית יוצאת במהדורה מיוחדת לחורף, חטיף 'תפוצ'יפס' בטעם פיצה זיתים במהדורה מוגבלת לחודשי החורף. תפוצ'יפס מיוצר ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא כולסטרול
קו הייצור של תפוצ'יפס נרכש על ידי עלית בשנת 1991 מחברת תפוד והוחלף בשנת 1995 לקו יצור חדש ומודרני הזהה לקווי הייצור של "פריטוליי" מקבוצת פפסיקו
העולמית. המוצר לא שונה במהלך השנים אך קו הייצור שונה ושופר.
על פי מדד נילסן תפוצ'יפס מחזיק בנתח שוק של 67% מקרב חטיפי הצ'יפס בישראל בחודשים ינואר-אוגוסט 2006 שזה גידול של 4.7% יחסית לתקופה המקבילה אשתקד . (מדד נילסן משקף כ-50% מהשוק ואינו כולל נקודות מכירה פרטיות וקיוסקים).