ראשי > כלכלה > צרכנות > כתבה
בארכיון האתר
בריאות בשטראוס: תשווק סדרת גלידות מופחתות שומן
החברה חוקרת בימים אלה את השימוש בחלב מעדרי הפרות בצפון אירלנד, שיכולות לייצר חלב המכיל באופן טבעי אחוזי שומן נמוכים
לכתבה הקודמת דפדף בכלכלה לכתבה הבאה
נורית קדוש
2/5/2005 8:39
גלידות שטראוס בשיתוף יוניליוור העולמית, פועלות לשיפור הפרופילים התזונתיים בכל מותגיהן. יוניליוור, המייחסת הזדמנות עסקית משמעותית עבור סקטור הבריאות, סקטור הגדל בכ-11% בשנה בכל העולם, הודיעה בימים אלה על מחויבותה למגוון רחב של גלידות בריאות יותר.

יוניליוור משקיעה 50 מיליון יורו בשנה על מחקר ופיתוח, כש-40% מסכום זה מכוונים להרחבת קטגוריית הגלידה אל סקטור הבריאות, לצורך מימוש פוטנציאל הצמיחה המהיר שקיים בו. כבר השנה ניתן למצוא שיפור תזונתי הכולל צמצום השומן, ובימים אלה נמצאת החברה בשלבים סופיים של הוצאת שומן הטראנס מכל מוצריה, כשעד סוף השנה יופחת השומן הרווי בכ-40%. כמו כן הוצאו לחלוטין מרוב מוצרי הילדים כל הצבעים והטעמים המלאכותיים והוחלפו
בטבעיים. החל ב-2006 תוקטן תוספת הסוכרים ב20%-10%, ותוגדל תוספת הפרי בממוצע ב-15%-10%.

גלידות שטראוס השיקה השנה מגוון גלידות בריאות יותר, דוגמת שלגון "פרה" לילדים ושלגוני יטבתה. גם החבילות הביתיות שודרגו, ובסדרת "קרמיסימו 5% שומן " הוחלף הסוכר הלבן בסוכר פירות ונוספו סיבים תזונתיים וסידן.

עוד חוקרת החברה בימים אלה את השימוש בחלב מעדרי הפרות בצפון אירלנד, שיכולות לייצר חלב המכיל באופן טבעי אחוזי שומן נמוכים. שמוליק גולדברגר, מנכ"ל גלידות שטראוס, הודיע בימים האחרונים כי החברה הינה חברת המזון הראשונה בארץ שמאושרת לתקן SA-8000, התקן למחויבות חברתית, המבטיח את זכויות האדם, לרבות מניעת ניצול עובדים, ילדים ואפלייתם.


* הכותבת היתה אורחת של יוניליוור העולמית בברצלונה

תמונות
מינויים
ביטוח
דעות
נתוני בורסה
בארץ
צרכנות
שוק ההון
  מדד הגולשים
הנדל"ן לא מתקרר:...
                  34.64%
לא מורידים את...
                  11.8%
"אנחנו נשתה קולה"
                  9.65%
עוד...

צרכנות
מגהצים יותר: זינוק של 10% בסך הרכישות בכרטיסי אשראי  
תווי שי - הנחה שעולה ביוקר  
בעקבות המיתון: השי לחג מתכווץ  
עוד...