 |
/images/archive/gallery/199/418.jpg לה קרמריה של נסטלה
צילום: יחסי ציבור  |
|
'נסטלה' משיקה גלידות לחורף |
|
המהדורה החדשה כוללת: "לה קרמריה טריפל שוקולד", "לה קרמריה לק בו", ומאגדת "שלגוני נסקוויק" |
|
|
 | דפדף בכלכלה |  | |
טל פמסון 8/11/2004 14:13 |
|
|
|
|
 |
"גלידות נסטלה" משיקה במיוחד לחורף את "לה קרמריה לק בו": גלידה המבוססת על הממתק החורפי – קרמבו. "לה קרמריה לק בו" מצטרפת למשפחת "לה קרמריה" של "גלידות נסטלה" ומביאה טעם של קרמבו, בשילוב גלידת וניל ושברי ביסקווטים, כאשר מעליה ציפוי שוקולד דק, בדיוק כמו בקרמבו. לדברי ליאורה ליפץ, סמנכ"ל השיווק של "גלידות נסטלה", החברה יוצאת לראשונה בישראל עם מהדורה חדשה של גלידות בעלות טעמים חמים המתאימים במיוחד לעונת החורף מתוך התפיסה כי גלידות אינן נחלתה של עונת הקיץ בלבד. מגמה זו של "גלידות נסטלה" בישראל מצטרפת לתרבות צריכת הגלידה הקיימת בעולם, שם שלא כמו בישראל, הצרכנים נוהגים לאכול גם בעונת החורף גלידות בכמות השווה לעונת הקיץ". בנוסף ל"לה קרמריה לק בו", המהדורה החדשה כוללת: "לה קרמריה טריפל שוקולד". גלידת שוקולד המשלבת שלושה סוגי שוקולד: שוקולד חלב בשילוב שוקולד מריר עם תוספת סירופ שוקולד. "לה קרמריה וניל נוגט", גלידת וניל עם נטיפי נוגט ותוספת של סירופ שוקולד פקאן. המחיר המומלץ לצרכן: 18.50 שקלים. כמו כן, "גלידות נסטלה" משיקה מאגדת של "שלגוני נסקוויק" בטעם שוקו המבוססים על מותג נסקוויק הבינלאומי של חברת "נסטלה" להכנת שוקו. מאגדת שלגוני נסקוויק כוללת עשרה שלגונים והמחיר המומלץ לצרכן: 26.90 שקלים.
|
 |
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|