 |
ההתאוששות במשק לא הגיעה למפעל עוף ועוד, מקבוצת עוף העמק. המפעל, שייצר חלקי עוף מתובלים וקפואים לגריל, נסגר, ו-13 עובדיו הוצאו לחופשה ללא תשלום. על-פי הערכות, עוף העמק, שבבעלות משקי עמק יזרעאל, סיפק לרשתות השיווק כ-4,0005,000 טון מוצרים בשנה. בעקבות סגירת המפעל והפסקת השיווק של מוצריו, השתלטה חברת תעשיות עוף טוב, שבבעלות משקי עמק בית שאן ועמק הירדן, על נתח השוק שהתפנה למוצרים אלה. מוטי גולדברג, מנכ"ל תעשיות עוף טוב, מעריך את היקף ההכנסות ממכירת המוצרים לרשתות במקום עוף העמק בכ-5 מיליון שקל השנה. לדבריו, מדובר בכ-5,000 טון מוצרים בשנה. אברהם רודן, מנכ"ל קבוצת עוף העמק, אמר כי הנהלת החברה בודקת בימים אלה את עתידו של המפעל, ואם לפתוח אותו מחדש. משקי עמק יזרעאל מחזיקים גם במשחטת עוף העמק, שהינה הספקית הבלעדית של חלקי עוף לרשת טיב טעם.
|
 |
 |
 |
 |
|
|