 |
רשת מסעדות האוכל האיטלקי המהיר סבארו פוצחת בפסטיבל קיץ איטלקי - "הכי איטליאנו בסבארו", שמטרתו לחזק את התדמית האיטלקית של הרשת בישראל. במסגרת הפסטיבל יוצאת הרשת בסדרת מנות חדשות, וביניהן ברוסקטה - פיצה אישית שעשויה מ-4 גבינות, ופיצה אישית עם חציל ועגבניה, קלצונה עם גבינת סטרקינו וקלצונה עם גבינת סטרקינו ופטריות, רביולי עם גבינה, רוטב עגבניות וקישואים, מגוון חדש של סלטים ואנטיפסטי, מרק יוגורט קר עם מלפפונים ושמיר. במסגרת הפסטיבל ייערכו גם הנחות בשיעור 10%-20%. רשת סבארו, שמפעילה 23 סניפים ברחבי הארץ, תפתח השנה עוד שתי מסעדות. מחזור הפעילות של הרשת בשנת 2003 הגיע לכ-65 מיליון שקל, ועמיר חסון, מנכ"ל הרשת, צופה שבשנת 2004 יגיע מחזור המכירות לכ-75 מיליון שקל.
|
 |
 |
 |
 |
|
|