 |
עוגת החתונה יורדת מנכסיה. רק 5% מהזוגות הנישאים מזמינים עדיין עוגת חתן-כלה או חלת חתן-כלה. כך עולה מסקר שנערך בקרב כ-300 זוגות על-ידי קייטרינג פרי הארץ, המשיק מותג ברים חדש בשם "פרי הגפן" - שירותי בר לאירועים וחתונות. מהסקר עולה עוד, כי 70% מהמתחתנים מעדיפים להתחתן בקיץ, ו-40% מהלקוחות מזמינים אוכל אתני ואוכל ישראלי פשוט ולא מתוחכם. להיט חדש בקרב המתחתנים הוא תוספת של אפטר פארטי- 25% מהלקוחות מבקשים עמדת מזון המוגשת בסביבות חצות וחצי לרחבת הריקודים. 15% מהלקוחות עורכים מסיבות חתונה, כשטקס החופה נערך בנפרד, ו-8% מהלקוחות מזמינים מנות צמחוניות. עוד נמצא, כי האוכל הכשר שומר עדיין על מעמדו. 90% מעדיפים אוכל כשר מטעמי מסורת, ו-60% מעדיפים אוכל כשר מטעמי בריאות.
|
 |
 |
 |
 |
|
|