 |
מוצר חדש בשוק המוצרים הטבעיים שעושים אותנו יפים יותר, בריאים יותר וצעירים כמעט לנצח. אבקת עשב השעורה או כפי שזה מכונה - מַגְמָה ירוקה (Green Magma).
תוסף המזון החדש, מספרים חסידיו, מכיל אנזימים פעילים, נוגדי חמצון, ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו, חלבונים וכלורופיל.
המוצר שפותח על ידי ד"ר הגיווארה היפני עשוי מעשב שעורה אורגני צעיר שצומח ביפן ובקליפורניה, ללא חומרי הדברה וללא דשנים כימיים. העשב נחשב למזין מאוד בהשוואה לצמחים ירוקים אחרים ועשיר במיוחד בוויטמינים. צריכה יומית של Green Magma תספק לגוף רכיבים תזונתיים שיסייעו בשמירה על בריאות הגוף ועל חיוניותו. אנשים שנטלו מן האבקה הירוקה דיווחו שכבר לאחר שבוע אחד חשו בהתעצמות אנרגטית משמעותית, בשיפור במראה העור, השיער והציפורניים.
את אבקת העשב מערבבים בכוס מיץ (רכז תפוחים טבעי, ללא סוכר) או במים, אבל לא במשקאות חמים, על מנת שלא להרוס את האנזימים שהיא מכילה. כך מתקבל מזון קל לעיכול, עשיר בכלורופיל ומאוזן בתכולת מרכיביו. הבסיסיות המעודנת של התוצר מסייעת בהפחתת החומציות בקיבה, שנגרמת כתוצאה מאכילת בשר ומזון שמן.
הכלורופיל, החומר שמעניק לצמחים את צבעם הירוק ומצוי בשפע ב- Green Magma מסייע בטיהור מרעלים, הן מהכבד ומהדם, מרפא דלקות, מפיג ריחות רעים, טוב לבעיות עור ועיכול והוא גם אנטיבקטריאלי.
חומצות האמינו שנמצאות בעשב השעורה הן המולקולות שבונות חלבונים, בסיועם של אנזימים שגם הם מצויים בשפע בעשב השעורה הירוק. במוצר יש גם מלטודקסטרין, פחמימה מורכבת שפועלת כחומר משמר, ואורז חום.
לפי הרפואה הסינית משקה עשב השעורה מנקה מרעלים, בעיקר את הכבד, ונחשב למזון מקרר. אחת הסגולות העיקריות שלו היא היותו מחזק צ'י, אנרגיית החיים.
תהילה דרור, סטודנטית לשיאצו ולרפואה סינית שהחלה לשתות את המשקה לפני כחודש, מספרת שהיא יותר עירנית, יותר מרוכזת ויותר אנרגטית ונשבעת עור הפנים שלה קיבל גון ורדרד והרבה פחות חיוור.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
ד"ר הגיווארה
|
|
 |
 |
 |
 |
|
מומחה לרוקחות
|
 |
|
 |
 |
 |
|
ד"ר הגיווארה, שנפטר בגיל 79 בשנת 2004, היה מומחה לרוקחות. הוא פיתח את Green Magma במשך עשר שנות מחקר. הגיווארה היה חולה במחלה קשה ולאחר שהחלים החליט להקדיש את זמנו לחיפוש אחר מקור טבעי לתחליף לתרופות הרגילות. כמומחה לרוקחות ד"ר הגיווארה היה מודע לכימיקלים המזיקים שמכילות התרופות ה"רגילות" ופרט ל Green Magma פיתח מוצרים טבעיים נוספים והקים ביפן חברה המתמחה במוצרים על בסיס צמחי. הוא בדק 200 סוגים של צמחים, כולל פירות, עד שהתמקד בבדיקת צמחים עליים ירוקים. הניחוח שמותיר אחריו עשב השעורה גרם לו להאמין שמצא את הדבר הנכון. על מנת לשמר את האיכויות המיוחדות של עשב השעורה לאחר הקציר, ד"ר הגיווארה פיתח שיטת סחיטה, יבוש ושימור שזיכתה אותו בפרס היוקרתי של "האגודה היפנית למדע ולטכנולוגיה".
גרין מגמה ניתן לרכוש בחנויות טבע או דרך זן צמחים |  |  |  |  | |
|