|
 |
 |
 |
 |
|
Smooth H
|
 |
|
 |
 |
 |
|
המצרכים: 3 אצבעות חלווה (3 ס"מ האחת) 50 מ"ל אוזו 15 מ"ל סירופ מונין לוונדר 15 מ"ל סירופ רוזטה או מונין שקדים חופן עלי נענע 30 מ"ל מים
אופן ההכנה: שמים את כל המרכיבים בבלנדר. מוסיפים הרבה קוביות קרח עד שיבלטו מעל המשקה. מפעילים את הבלנדר, ולאחר שסיים לטחון, מוזגים את המשקה לכוס וויסקי רחבה או לכוס יין, ומקשטים בעלי הנענע.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
חלווה מרטיני. צילום: איליה מלניקוב
|
|
 |
 |
 |
 |
|
חלווה מרטיני
|
 |
|
 |
 |
 |
|
המצרכים: 3 אצבעות חלווה 60 מ"ל וודקה 10 מ"ל סמבוקה שקופה 15 מ"ל סירופ מונין Rose
אופן ההכנה: כותשים את החלווה עד לאבקה. משקשקים חזק יחד עם המרכיבים בתוספת קרח, ומסננים דרך מסננת צפופה לכוס מרטיני מקוררת.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
בליסימו. צילום: איליה מלניקוב
|
|
 |
 |
 |
 |
|
בליסימו - אספרסו מרטיני עם חלווה מגוררת מעל
|
 |
|
 |
 |
 |
|
המצרכים: 50 מ"ל וודקה 30 מ"ל ליקר קפה 50 מ"ל אספרסו (היישר מהמכונה) אצבע חלווה
אופן ההכנה: משקשקים את כל המרכיבים עם קרח בשייקר ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. מגרדים את החלווה בעזרת פומפייה מעל המשקה עד לכיסוי בשכבה דקה.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
קוקטייל קינוח. צילום: איליה מלניקוב
|
|
 |
 |
 |
 |
|
קוקטייל קינוח
|
 |
|
 |
 |
 |
|
המצרכים: 4 כפות של גרגירי רימון או פטל 60 מ"ל ג'ין 30 מ"ל סירופ סוכר 3 כפות גלידת חלווה מספר עלי נענע
אופן ההכנה: בתחתית כוס וויסקי רחבה שמים את הפירות. ממלאים את הכוס בקרח כתוש. משקשקים בנפרד את הג'ין ומי הסוכר ומסננים לכוס עם הפירות והקרח. מניחים את הגלידה על המשקה ומקשטים בעלי הנענע.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
VR46. צילום: איליה מלניקוב
|
|
 |
 |
 |
 |
|
VR46
|
 |
|
 |
 |
 |
|
המצרכים: 5 תותים חתוכים קצוץ 30 מ"ל וודקה וניל 30 מ"ל וודקה פירות יער 40 מ"ל מיץ ליים או לימון סחוט 20 מ"ל סירופ סוכר 20 מ"ל קסיס
אופן ההכנה: שמים את התותים בכוס ומגרדים מעל שכבה דקה של חלווה. ממלאים את הכוס בקרח כתוש. מוזגים את שאר המרכיבים ומשקשקים חזק. מקשטים בדובדבן מרצ'ינו או תות על שפת הכוס.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
***
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מתוך C2H5, המגזין לתרבות אלכוהול וברים של איגוד הברמנים הישראלי. באדיבות זמן אמיתי - ביה"ס לברמנים ותרבות השתיה. |  |  |  |  | |