ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
נשנושי מסעדנות
מסעדה של 20 שקל למנה ברעננה, מנות חורפיות ב"טמפל בר", מתיחת פנים ב"קפה בזל" ועוד
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
24/11/2004 10:23
טמפל בר
מצטרפים נוספים לטרנד הבישול האיטי: אחרי פוייקה ואנג'י מגישים השף צחי בוקששתר והפאב האירי טמפל באר, גרסה פרטית לחורף, בהשפעה צפון אירופאית. בתפריט: צלי אירי - גולש בבירה על פירה, פאי גינס - פאי אירי מסורתי עם בשר בקר וקורנדביף, ונקניקיות בקר עם כרוב חמוץ המבושלים בבירה ותפוחי אדמה. לצד אלו יוגשו גם 700 גר' של ספייריבס טלה בגריל עם רוטב טמפל בר ו"אוכל שאוכלים בידיים", לדברי הבעלים, דוגמת אנטריקוט או עוף עם בצל, עגבניות ופלפל חריף בפיתה דקיקה.

חידושים גם בסקציית הקינוחים: עוגת גבינה ניו יורקית, ו"טמפל בר ספיישל", המורכבת מגבינת מסקרפונה, איטריות קדאיף  ושקדים מקורמלים (29 ש"ח).

טמפל בר. גלילות, רמת השרון. טל: 03-6995536.
Match
נפתחה: MATCH, מסעדת קונספט ברעננה, המציעה תפריט בו כל המנות יתומחרו ב-20 ש"ח. התפריט, עליו ממונה השף אלן טלמור (שרקוטייר מיתולוגי ואקס ברברסקו) נעשה בהשפעות ספרדיות ואיטלקיות וכולל מנות בשר, פירות ים ופסטות שהסועד ירכיב לעצמו. בין המנות: להיטים מוכרים כקלאמרי מטוגן ברוטב טרטר וכנפי עוף ברוטב חריף מתוק, כמו גם גולאש הונגרי, צ'ילי קון קרנה ומבחר רטבי פסטה על בסיס שמנת ושמן זית. בנוסף, מתחייבים במסעדה על מחירי אלכוהול מפתים במיוחד, דוגמת מבחר סוגי וויסקי ב-25 ש"ח בלבד.
 
MATCH, החרושת 23, אזור התעשייה החדש רעננה.  טלפון עדיין אין. פתוח בכל ימות השבוע מהשעה 12:00 ועד 24:00.
לבנטיני
תפריט חדש בלבנטיני, המתגאה במחירים אטרקטיביים במיוחד. דוגמית מהחידושים: אנטיפסטי (11 ש"ח), שיפוד מולארד (18 ש"ח), מליטות מטוגנות (26 ש"ח), מולים טריים ביין לבן (34 ש"ח), ונקניקיות טלה עם צנוברים ובהרט בעבודת יד (31 ש"ח).

בנוסף, מציעים במקום ארוחות עסקיות בטווח מחירים של 28-48 ש"ח. בקטגוריה הזולה ביותר תזכו בשיפוד עוף/ קבב/ חזה מולארד/ קרפצ'ו חצילים, בליווי תוספת כצ'יפס, מג'דרה, סלט ושתייה קלה. הארוחה היקרה ביותר כוללת מנת פתיחה של סלט ערבי/ מרק היום/ טחינה, עיקריות דוגמת נקניקיות טלה/ שרימפס/ מולים ותוספת, כמו גם לכוס שתייה קלה.

לבנטיני. רחוב אחד העם 3, נווה צדק, ת"א. טל': 03-5171745.
קפה בזל
מתיחת פנים בקפה בזל. המוסד המוכר מבצע בעצמו מהפך, הכולל לפי הבעלים דקורציה לאונג'ית, מחירים נוחים יותר ותפריט מעודכן, הכולל מנות כלביבות בטטה, סלט פילה עוף בפלחי מנגו, פטה כבד עוף, גלילי חצילים ברוטב פסטו ושמנת, צלעות טלה ואנטריקוט 300 גרם, ברוטב יין אדום ובתוספת פלחי תפוחי אדמה צלויים. ארוחת הבוקר המיתית של המקום תישאר במתכונתה הנוכחית.

קפה בזל. בזל 42, תל-אביב טל': 03-5461875.
פסיפיק
תפריט חורף בפסיפיק הכשרה, באדיבות השף רונן כהן. בחידושים: מרק טום יאם בניחוח למון גראס, מרק ירקות שורש חורפיים, עופיון על מצע עדשים, ירקות שורש וחזה אווז מעושן ופילה דניס על עוגת חצילים וירקות קלויים. בקינוחים: סופלה שוקולד וחלב קוקוס ברוטב וניל ואספרסו ובליווי גלידת אספרסו, וסלט אננס בנענע בשכבות בצק אוורירי חלב קוקוס וג'לי קרמל.

פסיפיק. רח' הירקון 145 תל אביב (במלון קראון פלזה) טל' 03-5201169. עסקיות מוגשות בכל יום (פרט לשישי) בין 12:30-16:30.
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...