 |
האם קיבלת אי פעם את התחושה שהפרסומאים מסתלבטים עליכם? מעין תחושה כזאת, בה שני הצדדים, זה שקונה וזה שמוכר, יודעים שבעצם מדובר במוצר עם מעט מדי חידושים ויותר מדי פמפומי שכל.
תחושה בלתי נעימה כזאת מגיעה אלינו באופן קבוע יחד עם אוסף התופעות המטאורולוגיות המוחלשות המתכנות "חורף ארצישראלי". או אז צצים מוצרים "חורפיים" המותאמים לעונה הצוננת, כמו גלידה, למשל. טריק בלתי ברור בעליל, שמעלה תהיה בסיסית אחת. גלידה היא בבסיסה קינוח קפוא. ככה המציאו אותה וזו הנישה אותה היא אמורה לאכלס. כל שאר הקינוחים חמים יותר ממנה, וזו הייתה הכוונה. אז למה שנרצה גלידה חמימה יותר? זה לא טבעי וזה קצת מרגיז.
בכל אופן, שתי גלידות החורף של שטראוס הגיעו אלינו לבדיקה. האחת גלידת מוס שוקולד קפוא, והשנייה בטעם עוגת גבינה עם ריפל תות (שזה סוג של רוטב) ופרורי עוגיות.
שתי הגלידות מתאפיינות ברכות רצינית ובמרקם אוורירי יתר על המידה, כמו גלידה טובה שנשכחה מחוץ למקפיא. עניין די בעייתי, בהתחשב בכך שהמרקם בגלידה זה עניין חשוב ביותר, כמעט כמו הטעם.
גלידת המוס היא לא יותר מגלידת שוקו רגיל בתכלית, טעימה למדי אך מסעירה כמו שידור חוזר של "ערב חדש". הגלידה השנייה, לעומת זאת, היא הכול מלבד משעממת. היא מוגדרת כגלידה בטעם עוגת גבינה אבל, זה מרגיש כמו גלידת ווניל סטנדרטית. אלא שבגוף הגלידה הוטמנו גבישי עוגיות לימוניות וקשיחות ומעל הבסיס המשופר הנ"ל יצקו רוטב אדום בטעם פירות. ממש הרפתקה לטייל ככה בינות דיונות הווניל המשמימות ולמצוא את שלל האוצרות החבויים, ויש מספיק מהם. חמודה לאללה, זאתי.
מחיר מומלץ: 18.50 שקלים. לא יקר.
|
 |
 |
 |
 |
|
|