 |
/images/archive/gallery/175/918.jpg מנה במור וקינמון.
צילום: יחסי ציבור  |
|
|
מנות חורף ב"מור וקינמון", סניף עסקי ל"אדוארדו", תפריט בר ב"Montagy" ועוד חידושים |
|
|
 | דפדף בסטייל |  | |
גבי בר חיים 28/10/2004 11:57 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
|
Black - Bar n' Burger
|
 |
|
 |
 |
 |
|
נפתח 1: ברחובות נחנך Black - Bar n' Burger. בעלי המקום, מהאנשים שהביאו לנו את ה-Temple Bar בסינמה סיטי, מתחייבים על אוכל טוב ומפתיע, ועל המבורגרים "בשתי דרגות מעל מה שאנחנו מכירים".
בשעות היום, Black יציע הנחה של 10% על כל המנות בתפריט (בשעות 12:00-17:00) כמו גם מנת "ספיישל בורגר" משתנה. בשעות הערב יעבור המקום טרנספורמציה לבר-מסעדה: יערכו ערבי נושא בליווי DJ, ויוצעו מגוון מנות בר כמו גם משקאות במחירים אטרקטיביים.
מדגם מייצג מהתפריט: גוואקמולי עם נאצ'וס וסלסה, בייבי המבורגר עם בצל, צ'יפס חריף אש ונקניקיות עם עדשים. לקינוח מוצעות מנות כעוגת גבינה ניו-יורקית ברוטב וניל ורביולי גבינה פריך ברוטב דבש וקינמון.
Black - Bar n' Burger, רח' המדע 6, פארק המדע, רחובות. טל. 08-9361230.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אדוארדו ביזנס
|
 |
|
 |
 |
 |
|
נפתח 2: "אדוארו ביזנס" הוא מיזם חדש של בעלי מסעדת "אדוארדו" התל אביבית. המסעדה ממוקמת במגדל שער העיר, ומיועדת לקהל העסקי של מתחם בורסת היהלומים בר"ג. "נכון להיום, לאיש העסקים הבכיר אין מסעדות טובות באזור שמתמחות בבשרים ופירות ים במחירים סבירים", מסביר הבעלים. התפריט דומה לזה של אדוארדו בתל-אביב, דהיינו - מטבח צרפתי בסיסי בשילוב נגיעות פרטיות של השף. בין המנות: פטה כבד עוף עם ריבת ענבים, כנפיים ברוטב חמוץ מתוק, קרפצ'ו אנטריקוט וריזוטו פירות ים. בנוסף מציעה המסעדה בין השעות 12:00 בצהריים ועד 23:00 בלילה HAPPY HOUR של 1+1 חינם.
אדוארדו ביזנס, ז'בוטינסקי 7 רמת-גן. 03-6114155.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מור וקינמון
|
 |
|
 |
 |
 |
|
טעימות חורף ב"מור וקינמון". ראשונות: סלט נתחי עוף קר במשרת סויה וג'ינג'ר, פילה סלמון בפסטו הבית, עטוף בבליני ועשבי תיבול או מרק השף. עיקריות: קדרת בקר ביין וירקות שורש או דג מוסר במשרת חרדל, אורגנו ועשבי תיבול או כבד עוף באגסים, יין אדום ובלסמי.
אחרונות: מוס שוקולד עם קרוקנט חלבה ורוטב שוקולד קפה, פרפה אספרסו עם קרוקנט שקדים וקרמל ברוטב שוקולד, אגס ביין במעטפת, מוגש עם רוטב פירות ופרפה תפוז. הארוחה מוגשת בליווי כוס קברנה סוביניון, תוגש על סוף דצמבר ותעלה 79 ש"ח.
"מור וקינמון", כביש כורסי-אפיק 789. טל' 04-6822166, 04-6827763.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
שאקטי J
|
 |
|
 |
 |
 |
|
הופעות במתחם הצ'יל אאוט ה"שאקטי J" היפואי, כל שבוע בשעה 22:00: ב-9/11 מוש בן ארי במופע חורף אינטימי ראשון, ב-16/11 דן תורן ודודי לוי במופע משותף, ב-23/11 הברירה הטבעית וב-30/11 מרק אליהו. במקביל להופעה, יציע המקום מטעמים לבנטינים ביתיים ותפריט אלכוהול רחב.
המחיר לכל ההופעות: 70 ש"ח. הנחה לחיילים: 60 ש"ח.
שאקטי J, מתחם נמל יפו, יום שני עד שבת מהשקיעה ועד אחרון הלקוחות. להזמנות: 050-68004270.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Montagy
|
 |
|
 |
 |
 |
|
תפריט בר ב"Montagy": צלע לבן מעושנת וצלויה בגריל ברוטב ברביקיו (18 ש"ח), נקניקיית צ'וריסו חריפה בגריל (18 ש"ח) טורטיית עוף חריף כוסברה, אבוקדו וצ'ילי (25 ש"ח), כנפיים ברוטב צ'ילי מתוק (24 ש"ח), שרימפס בוודקה עם רוטב צ'ילי מנגו (32 ש"ח). התפריט מוגש כל ערב, החל מהשעה 20:00.
montagy. שנקר 16, פינת רחוב החושלים (בית סופר-פארם), הרצליה פיתוח. טל': 09-9628808.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
פאסיפיק
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מנות סתיו חדשות ב"פאסיפיק": עופיון צעיר על מצע עדשים, ירקות שורש וחזה אווז מעושן, פילה סלמון צרוב בגריל על פטוצ'יני תרד (תוצרת בית), זיתי קלמטה, ברוטב עגבניות ים תיכוני וסופלה שוקולד וחלב קוקוס ברוטב וניל ואספרסו, בליווי גלידת וניל ותפרחת נענע.
פאסיפיק, רח' הירקון 145 תל אביב (במלון קראון פלאזה). טל': 03-5201169. במוצ"ש נפתחת המסעדה החל משעה לאחר יציאת השבת. |  |  |  |  | |
|
|
|
|
|
|
|
|