|
 |
 |
 |
 |
|
יריד יינות ישראל
|
 |
|
 |
 |
 |
|
נפתח יריד יינות ישראל. האירוע, המתקיים זה הפעם השישית בהפקת המגזין "יין וגורמה", ייערך היום (2/9) במוזיאון ארץ ישראל שברמת אביב. המבקרים באירוע ייהנו מטעימת עשרות יינות, רובם חדשים בשוק, המוצעים לקהל הרחב על ידי כשלושים יקבים, החל בגדולים והמסחריים שביניהם ועד ליקבי הבוטיק הקטנים. בין היקבים המשתתפים: מוני, ברקן, תישבי, רמת-הגולן, תבור-מסחה, שורק, טוליפ, דלתון, צרעה, רקנאטי, יתיר, בנימינה, הרי-גליל, אלכסנדר, כרמל, אפרת, נחשון, נח, ביריה ועוד.
כל מבקר יקבל בכניסה לאירוע כוס יין במתנה, עמה יסייר בין עשרות דוכני היקבים, יטעם, יתרשם, ישוחח עם הייננים ויוכל לרכוש יינות במקום במחירים מיוחדים. בנוסף, המבקרים במקום ייהנו מדוכני גבינות איכות, שמן זית, מתוקים ושאר מעדנים נלווים ליין, באדיבות מסעדת אלי-אולי, שמן-זית חלוצה, ארנו, גבינות משק יעקובס ועוד.
יריד יינות ישראל. 1-2/9 בשעות 18:00-23:00. מחיר כניסה לאדם - 45 ש"ח.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אלי אולי
|
 |
|
 |
 |
 |
|
אלי אולי, שתסגור את שעריה אחרי החגים, ממשיכה במסורת ארוחות הפרידה, בליווי שפים אורחים: ביום ראשון הקרוב (5.9) יארח אנטוניו מנסה את מיקה שרון, וביום שלישי (ה-7.9) יתארח במטבח איתמר דווידוב. מחיר כל אחת מהארוחות: 188 ש"ח.
אלי אולי. ברנר 2, תל-אביב. טל' 03-5281378 שעות פתיחה 12:00-על"א.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
טושה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
טושה מתחילה להשתווק. הפטיסרי האיכותי מרמת החייל מציע מגוון מאפים, כמו פאי פירות העונה או תאנים בקרם פטיסייר, ב-69 ש"ח בלבד. בנוסף, התחילו בטושה להתכונן לקראת ראש השנה, ומציעים החל מרגע זה סדרת מארזים לחגים הקרבים בשלושה גדלים, המציגים את מאפי המקום. המארזים, המוצעים בארבעה גדלים ומחירים, יכילו כולם עוגת דבש, עוגיות דבש וצנצנת עוגיות דבש, עם שינויים ותוספות שונות, התלויים בגודל החבילה. המחירים נעים בין 59-149 ש"ח. מטושה מבטיחים כי אחרי החגים תשתנה תכולת המארזים, והם יכילו עוגיות ומאפים ממיטב פירות העונה, שיתאימו לכל הזדמנות.
טושה. הברזל 6, רמת החייל, תל אביב. טל' 03-6449973.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
מנשייה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
מנשייה פוצחת בלילה: מסעדת האותנטיקו התל אביבית משיקה תפריט לילי חדש,המיועד לבליינים. לצד תבשילי הפתילייה הקבועים של המקום יוצעו לסועדים מנות חדשות: גמבה ממולאת גבינת פטה, חצילים קלויים וקוביות גמבה צרובה (32 שקל) בוריק רול ברוטב טחינה או סויה ודבש (44 ש"ח), קבבוני טלה בגריל (45 ש"ח) וטרין כבד עוף על מצע פרנץ' טוסט ברוטב יין וחמאה (44 ש"ח).
מנשייה. רחוב ברנט 3, נוה צדק, תל אביב. טלפון 03-5175599. שעות פתיחה: מ-12:00 ועד אחרון האורחים.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
אורקה
|
 |
|
 |
 |
 |
|
יום הולדת שנה לאורקה: במהלך ספטמבר יוגשו קוקטיילים חגיגיים משמפניה ופירות (24 ש"ח), ולצידן מנות חושניות על בסיס יומי: ביום ב' רביולי חלמונים עם בייקון וגבינת עיזים ברוטב גמבה אדומה, ביום ג' רביולי שרימפס וריקוטה בקארי, ביום ד' רביולי חלמונים ברוטב פטריות פורצ'יני, ביום ה' רביולי חלמונים עם תפוחי אדמה ופטריות כמהין עם קרם פרש, ביום ו' רביולי חלמונים עם גבינת ברי ופורצ'יני בתרד, ובשבת רביולי לשון וביצה עלומה.
Orca Kitchen Bar. נחלת בנימין 57, תל אביב, טל': 03-5665505. שעות פתיחה: ימים ב'-ו' - 12:30-15:30 ומ- 19:30-1:00 שבת, מ-12:30-17:00 ומ-19:30-01:00.
|  |  |  |  | |
|