ראשי > סטייליסימו > אוכל > כתבה
בארכיון האתר
המזווה
הצצה שבועית אל מעמקי המקרר הישראלי. הפעם: הדירה של אריאל, יפעת ושיר
לכתבה הקודמת דפדף בסטייל לכתבה הבאה
גבי בר חיים
24/6/2004 17:17
בעלים: אריאל גינת (29), מפתח מערכות מידע; יפעת שמלצר (24), מאבחנת במכון השמה;  שיר הרצברג
(24), נהנית מהחיים (כרגע - בווינה). השלושה אוחזים בדירה שכורה בתל אביב.

מותג: אמקור ישן, שמתהדר בסאונד מחריש אוזניים. יפעת: "כשהוא שותק אנחנו מעריכים את זה".

על המקרר: מגנט יחיד של "חלף עם הרוח", כמו גם חשבוניות ופתקים שעוברים בין השותפים.

תמיד יש: בשרים של אריאל, יוגורטים של יפעת, תבשילים יצירתיים, גבינת בייבי בל (צהובה קשה), סויה, קטשופ וחרדל דיז'ון.

הכי יש: וודקה. נספרו שלושה בקבוקים: אבסולוט קלאסי, אבסולוט מנדרינה ו-וודקה אנונימית מהכרמל.

הכי ביזאר: אלוורה לשתייה, המחלקה של שיר. יפעת: "זה אמור להיות בריא".

הכי נחמד: עשרות צמחי מרפא ותבלינים טריים עומדים על המדף, כמו גם שרשראות פלפלונים חריפים ששיר הביאה מתורכיה.

הכי מצחיק: מלחיית פין עצומת מימדים.
 
"לא ימצאו אצלנו קפואים"
קניות: שיר ב"ניצת הדובדבן", חנות טבע רוחניקית. אריאל קונה את הרוב בסופר, דליקטעסים ב'מזרע' ופירות אצל ג'קי - השכונתית. יפעת כרגע בדילמה. עד עכשיו קנתה בכרמל, אבל לאחרונה בעיקר אוכלת בחוץ.

קונים ביחד: אריאל: "לא, אבל בסופו של דבר אוכלים ביחד".

קניה ממוצעת בשבוע: אריאל - 200 ש"ח. ליפעת אין קניה שבועית. שיר נסמכת על החומר של השותפים ומאלתרת מחתונות מזדמנות (בשבוע הקודם הביאה עוגות).

אג'נדה: יפעת: "אוכל הוא אחד התענוגות הגדולים של החיים, הבעיה היא שלפעמים לאף אחד אין כוח להתעסק איתו. עדיין, אנחנו יודעים מה טוב. כמה שלא נהיה עצלנים, לא ימצאו אצלנו קפואים, מנות חמות או אוכל מוכן".

ספציאליטה: אריאל - ארוחות בוקר, בעיקר פנקייק, או בייקון אנד אגס. יפעת מתגאה בצ'יפס רוסי - תפוחי אדמה חתוכים גס, מטוגנים עם בצל סגול ומלח גס.

סודו של הרוסי: טיגון סבלני. אריאל: "זה מוכן כשהשותפים רעבים".
 
אופנה
עיצוב
אוכל
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                  22.58%
הריח בחינם
                  8.6%
המהפכה הצרפתית
                  8.6%
עוד...

אוכל
להצמיח כנפיים  
דג בורי עם חומץ וטחינה  
יאללה, תעמיסו: בואי כלה  
עוד...