 |
אם דג הטונה נראה היה לכם שפוף בזמן האחרון, אולי זה בגלל שהוא צבר כוחות לקראת הפסטיבל שלו. מחר, יום רביעי (2.6), יתקיים במסעדת "סאלי" בהרצליה "פסטיבל טונה" – מעין מחווה לדג מהמסורתיים והחשובים של המטבח היפני. במסגרת ההילולה תיערך הרצאה על סוגי הטונה, אופן הכנתה לשימוש במטבח היפני והדגמה של חיתוך הדג ובחירת החלקים המשמשים לסושי. על אותה הדרך יוצגו היינות החדשים במסעדה ותיערך הרצאה כללית בנושא יין, כולל התאמתו לסוג האוכל וחשיבותו בארוחה. מאכלי הטונה בתפריט יוצעו לסועדים בהנחה של 15 אחוזים והיין יימכר ב-20 שקלים הכוס. הפסטיבל יתקיים בין השעות 20:00-17:30, וההשתתפות בו תיעשה באמצעות הזמנה מראש בלבד ובמינימום של 100 שקל לסועד. פסטיבל טונה ב"סאלי", ספיר 7, בית ישפאר, הרצליה פיתוח, טלפון: 09-9574441. שעות פתיחה: א', ב', ו' 24:00-19:00, 15:30-12:00; ג'-ה' 24:00-12:00; שבת 24:00-19:00
|
 |
 |
 |
 |
|
|