ראשי
>
סטייליסימו
>
אוכל
> כתבה
בארכיון האתר
לינגוויני בחצילים
מתכון קל להכנה ועשיר בטעמים
דפדף בסטייל
מעריב
10/5/2004 12:51
ניצה בן שלום, השפית והבעלים של מסעדת בוקאצ'ו בתל אביב, נחשפה לראשונה לאוכל איטלקי לפני 36 שנה, כשהיתה
בשליחות באתיופיה. מאז היא שבויה בקסמיו. לכבוד האביב היא מציעה מנה טעימה וקלה להכנה.
החומרים ל-4 מנות :
400 גרם פסטה יבשה (רצוי לינגוויני) לרוטב: 1 חציל בינוני 1/4 כפית מלח דק מעט קמח 1/3 כוס שמן זית 1 בצל סגול בינוני 4 שיני שום פרוסות 4 עגבניות קלופות וקצוצות 1/3 כוס יין לבן חצי יבש 2 כפות חומץ בלסמי עלים קצוצים מ-2 גבעולי ריחן 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 50 גרם זיתים שחורים מגולענים מלח ים גס פלפל שחור גרוס
  מדד הגולשים
ואפל בלגי עם קצפת ...
                 
22.58%
הריח בחינם
                 
8.6%
המהפכה הצרפתית
                 
8.6%
עוד...
אוכל
להצמיח כנפיים
דג בורי עם חומץ וטחינה
יאללה, תעמיסו: בואי כלה
קינואה עם גרעינים ודובדבנים מיובשים
עוד...