ראש ולא זנב: הארוחה הטבעונית לחג

בארוחת החג הקרובה אפשר לוותר על הדגים והבשר. כוסמת, קינואה ותמרים יכולים להפוך את תחילת השנה לעוד יותר טובה

nrg מעריב | 10/9/2012 11:30 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תגיות: טבעונות
האם הטבעונות היא רק טרנד, או מקום להתכווננות לשנה מוסרית יותר? עם או בלי קשר לביקורו של גארי יורופסקי בארץ, יותר ויותר אנשים בארץ זונחים את מוצרי החלב ואת הבשר והופכים לטבעונים. האם גם ארוחת החג הקרובה יכולה להיות על טהרת הצומח בלבד?

בואו להיות חברים של nrg ירוק גם בפייסבוק

בית האוכל הטבעוני "אבא גיל" (אשר הוקם לפני שבע שנים על ידי גיל מעוז), החליט להרכיב תפריט טבעוני מיוחד לכבוד החג. המסעדה מציעה מגוון של מנות להזמין לערב ראש השנה דוגמת קציצות דלורית וכוסמת, מוס קשיו, אורז מלא בשני צבעים, ועוד. הנה כמה אופציות, שהאמת, נראות טעימות למדי:

מעוז הגיע מתחום העיצוב התעשייתי ועשה הסבה לתחום הרפואה הטיבטית, לאחר שראה, וחווה, את השפעת התזונה על אורח החיים והחיוניות היומיומית. בעקבות השינוי האישי החליט מעוז להתמסר לתחום התזונה והקים את "אבא גיל". המקום התחיל כחומוסיה אורגנית, ועם השנים התרחב בשלל תבשילים וקינוחים.

המזון במקום הוא טבעוני, נטולי בשר, ביצים ומוצרי חלב והרכיבים כולם אורגניים נטולי חומרים תעשייתים מעובדים כגון סוכר או קמח לבן.

לצפייה בתפריט לחג

היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק