גורמה כשר: דג חרב וארבה מוקפץ בסויה

במסעדת אקליפטוס שבי-ם אירחו את "ארוחת המסורה" שאורכת שש שעות וכוללת הרצאות מרתקות ואוכל אנין אותו מכינים מבע"ח נדירים. יצא לנו מזה גלריית תמונות וטיפ למי שאוכלים ארבה

יצחק טסלר | 25/7/2010 5:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
צילום: יצחק טסלר
אנג'רה אתיופית (טיפ: מומלץ עם מטבל אזוב עם שקדים) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
מרק תורים יונים ודרור עם אטריות בצורת קן ובתוכו ביצי שליו בשריות (טיפ: כשהביצה באשכול הביצים של העוף, דינו כעוף והוא בשרי. רק בהמשך הביצה היא פרווה) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
ד''ר ארי זיבוטפסקי ושליו (טיפ: כשממלאים את השליו בגרש כרמל, מרגישים כמו בשוויץ) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
וככה נראה השליו אחרי שהוא ממולא בגרש כרמל צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
תאנים ממולאות בנתחי חזה עוף אורז בר ברוטב תמרהינדי חמוץ מתוק צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
הפסיון האחרון של ד''ר ארי גרינספן צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
פסטיה של פסיונים עם בשר פניניות צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
ד''ר ארי גרינספאן והשף משה בסון עם קדירת נתחי הודו בר וירקות אורז וזעפרן צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
ברווז אווז מולרד וברברי ברוטב דבש וזנגוויל (אחד מהם, באמת שאנחנו לא זוכרים אחרי כל היין שליווה את הסעודה) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
ד''ר ארי גרינספאן ודג השיבוטה (טיפ: חז''ל טוענים שלמוח השיבוטה יש טעם כמו לחזיר) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
עטיני פרה וריאות ברוטב זעפרן (טיפ: אפשר לאכול עטינים גם בגרסה צלויה ואז זה אפיעלו כשר למהדרין) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
דג השיבוטה און א ביסלע געפילטע פיש מיט חרעיין צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
סביצה של דג מרלין כחול (טיפ: אל תאמינו לרבנים האמריקאים שלא מוכנים להכשיר את המרלין הכחול והקינגקליפ הדרום-אפריקאי) צילום: יצחק טסלר

צילום: פלאש 90
השף משה בסון ממסעדת אקליפטוס עם דג חרב צילום: פלאש 90

צילום: יצחק טסלר
קבבוני בשר עגל עם במיה (טיפ: אם המנה הבאה היא אייל אדום ואייל נקוד, אל תתמלאו עם ירקות כמו במיה) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
השף משה בסון מחלק טיפים לאייל אדום ולאחד מעובדיו (טיפ: אם אתה אייל אדום - ברח!) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
שיפודי כבש ועז צלויים על מצה בסגנון תנ''כי (טיפ: פחמימות הן מאוד משמינות - ותרו עליהן) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
חגב מוקפץ בסויה על מצע חסה וסלק (טיפ: הארבה מומלץ כקינוח כי אין בו הרבה קלוריות) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
ד''ר ארי גרינספאן , ד''ר ארי זיבוטפסקי וצלחת ארבה (טיפ: הרגליים של הארבה מעולות כקיסמי שיניים) צילום: יצחק טסלר

צילום: יצחק טסלר
עוגת סולת, קרם מלאבי עם רוטב פרחי היביסקוס וטחינה עם דבש ותמרים (תודה רבה לד''ר ארי גרינספאן ולאשתו המקסימה שרי, לד''ר ארי זיבוטפסקי , לשף משה בסון ולכל הצוות המקסים של מסעדת אקליפטוס שכותב שורות אלו היה אורחו צילום: יצחק טסלר
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
vGemiusId=>/channel_news/judaism/ -->