אל תסתכלו בקרמבו, אלא במה שבתוכו

חמושים ברצון להביא את החורף המבושש לבוא יצאנו לסיור במפעל לייצור קרמבו. מהטעמים החדשים, ועד הסקופ המרעיש: קרמבו עוטפים אחד אחד בידיים

דוידה גינטר | 8/11/2007 11:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
אחרי שנואשנו מלחכות לגשם, והמזגן עדיין פועל במלוא העוצמה, נאלצנו לקום ולעשות מעשה כדי להביא את החורף אלינו. המטרה: להרגיש קרירות נעימה. האמצעי: קרמבו. וכך, מצוידים בצעיף ובחשק עז למתוק, יצאנו לסייר במפעל הייצור של "פלדמן", שמקדישה בחורף פס שלם להכנת הר הקצף המכוסה שוקולד.
 
Get Microsoft Silverlight
וידאו: חדשות: קרמבוnrgtv

"השנה השקנו טעם ריבת חלב", מספר שי שלו, מנהל פיתוח ושיווק בחברה. לדבריו, על אף שתחילה נטו הלקוחות לצרוך את הטעם החדש, כעבור זמן קצר הוא התמקם במקום
השלישי – מיד אחרי הווניל והמוקה. מי אמר שהישראלים לא נאמנים למסורת? נציג החברה גם הבטיח הפתעה, טעם חדש ולא מוכר בגזרת הקרמבו, אך סירב לחשוף את הפרטים המסווגים.

אנחנו מצדנו מסרנו לו את דרישת הקהל, שעלתה בסקר קצר שערכנו לפני הסיור: קרמבו חמאת בוטנים. ב"פלדמן" הבטיחו לשקול זאת. אבל הסקופ האמיתי התגלה בתוככי אולם הייצור הענק: את הקרמבו עוטפים – שימו לב – בידיים(!), אחד אחד ובמהירות. וכן, הוא לא נמעך בידיים המיומנות. בתאבון.

הצ'ופצ'יק של הקרמבו. צילום: רותם פלדנר, עריכה: אייל רותם
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

פייסבוק

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים