לאכול את הלב

כל מי שהתנסה בדיאטה מכיר זאת היטב: רגע אחרי הירידה במשקל מגיעה ההתפרקות על המקרר באמצע הלילה, והירקות מפנים מקומם במהרה לבורקסים ולשתייה המתוקה. "מדובר בהתמכרות. פלסטר שמכסה על בעיה עמוקה", אומר יגאל רווה, מומחה להתנהגות. יחד עם התאומים עומר ואביב גיל, יועצים לתזונה טבעית שהפכו לכוכבי רשת, הוא מנסה לשחרר את החסמים הרגשיים שמחזירים אותנו אל הפחמימות והסוכר

צילום: אריק סולטן

אביב גיל (מימין) ויגאל רווה. צילום: אריק סולטן

לצפיה או התחברות לכתבות מקור ראשון

המשך