מרכיבים
300 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
1 כפית מלח
אופן ההכנה
3. כשהנוזל מבעבע, ממשיכים לבשל 4־5 דקות נוספות על אש גבוהה תוך בחישה ומכבים את האש.
מוזגים לצנצנות ומצננים.
300 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
1 כפית מלח
3. כשהנוזל מבעבע, ממשיכים לבשל 4־5 דקות נוספות על אש גבוהה תוך בחישה ומכבים את האש.
מוזגים לצנצנות ומצננים.
*המבצע למצטרפים חדשים בהתאם לתקנון המבצע
באנו לקנות ארון יצאנו שבעים. מסקנות: לא כל מה שנקרא שוודי באמת שוודי
אחד טועם ואחר לש: חגיגה של אפייה לכל המשפחה
צלייה, אפייה, קריספיות מושלמת או מניעת חריכה – המיקום בתנור קובע הכול. מדריך מעשי שיעזור לכם להבין היכן למקם את...
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©