מרכיבים
2 תפוחי אדמה גדולים
160 גרם שקדים פרוסים לא קלויים
½ פיתה / 2 פרוסות לחם רגיל
¼ כוס חומץ בן־יין לבן
5 שיני שום
½1 כפיות מלח
2/3 כוס שמן + עוד, עד שאוהבים את המרקם
להגשה:
שמן זית
שבבי שקדים, קלויים קלות על מחבת ללא שמן
2 תפוחי אדמה גדולים
160 גרם שקדים פרוסים לא קלויים
½ פיתה / 2 פרוסות לחם רגיל
¼ כוס חומץ בן־יין לבן
5 שיני שום
½1 כפיות מלח
2/3 כוס שמן + עוד, עד שאוהבים את המרקם
להגשה:
שמן זית
שבבי שקדים, קלויים קלות על מחבת ללא שמן
*המבצע למצטרפים חדשים בהתאם לתקנון המבצע
באנו לקנות ארון יצאנו שבעים. מסקנות: לא כל מה שנקרא שוודי באמת שוודי
אחד טועם ואחר לש: חגיגה של אפייה לכל המשפחה
צלייה, אפייה, קריספיות מושלמת או מניעת חריכה – המיקום בתנור קובע הכול. מדריך מעשי שיעזור לכם להבין היכן למקם את...
כל הזכויות שמורות ל"מקור ראשון" 2021 ©